Kuva Residence Serra Degli Alimini 2
Kuva Residence Serra Degli Alimini 2
Kuva Residence Serra Degli Alimini 2
Kuva Residence Serra Degli Alimini 2
Kuva Residence Serra Degli Alimini 2

Osoite: Localita Alimini, Otranto, (LE) ITALIA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.illiriastore.it/homepage.html

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokra-asuntoja Residence Serra Degli Alimini 2? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Residence Serra Degli Alimini 2 kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Residence Serra Degli Alimini 2 Tilat

Yksikkötyöt
Astianpesukone (joissakin yksiköissä), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), Puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Ranta, Lastenhoito, Lastenallas, Kalastus, Pesula, Lääketieteelliset laitteet, Leikkikenttä, Snackbaari, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Lähistöllä), Sauna (Läheiset), Ostoskeskus (lähietäisyydellä), Kylpylä (19.0 mailia), Kylpylä (lähellä) Tennis (lähellä), Poreallas (lähellä), Tuulenurkkaus (lähietäisyydet),
Lentokenttä
Brindisi - (40 mailia - 64 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kodin kokemuksesta kotona Residence Serra Degli Alimini 2

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä kuten Residence Serra Degli Alimini 2, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Residence Serra Degli Alimini 2 ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Residence Serra Degli Aliminin kanssa 2, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Residence Serra Degli Aliminissa 2

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Residence Serra Degli Alimini 2 -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla myytäessä aikaosuuksia Residence Serra Degli Alimini 2in kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Residence Serra Degli Alimini 2ia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettujen varojen FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.