Valokuva Real Club Resortsista
Valokuva Real Club Resortsista
Valokuva Real Club Resortsista
Valokuva Real Club Resortsista
Valokuva Real Club Resortsista

Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.realclubresorts.com

Kiinnostaako Real Club Resortsissa myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Oikea klubi on uusi helppo tapa hyödyntää Real Resortsin erinomaisia ​​hintoja. Matkusta mihin tahansa ketjun hotelliin milloin tahansa vuodesta mihin tahansa huonetyyppiin, johon sovelletaan etuuskohtelua. Ei ole parempaa aikaa hyötyä Real Club -jäsenyydestä. Ne tarjoavat dynaamisen ja helppokäyttöisen all inclusive -konseptin, parhaan ruoan ja juoman, kauneimman osa-aikaisen lomakohteet ja hienoimmat mukavuudet Meksikon Karibian suurimmissa kohteissa.

Real Club tarjoaa sinulle Cancunin ja Riviera Mayan parhaat paikat, uskomattomat mukavuudet ja kuuluisan all inclusive -palvelumme. Vieraat nauttivat hienoimmista ruoista ja juomista sekä ylellisimmistä majoitustiloista. Real Club -jäsenyydelläsi pääset samoihin tyylikkäisiin ja tilaviin sviitteihin, upeaan lastenkerhoon, rauhalliseen merinäköalakylpylään, gourmet-ravintoloihin, tyylikkäisiin oleskelutiloihin, juhlabaareihin ja moitteettomiin uima-allasalueisiin kuin hotellivieraillemme; Real Club -jäsenyytesi antaa sinulle kuitenkin pääsyn niin paljon muuhun! Real Club -jäsenyytesi maksimoi lomakokemuksesi. Paitsi että nautit samoista uskomattomista mukavuuksista ja upeasta all-inclusive-palvelusta kuin heidän hotellivieraat, saat myös ylelliset VIP-edut. Sinulla on enemmän joustavuutta matkustaa maailmanlaajuisesti heidän kansainvälisen ensimmäisen luokan hotelliverkostonsa kanssa samalla, kun saat etuuskohtelua ja hämmästyttäviä alennuksia.

Mitä tulee tyyliin, mukavuuteen ja ylellisyyteen, me teemme unelmalomastasi totta. Heidän ystävällinen ja huomaavainen henkilökunta pyrkii kaikin tavoin paitsi hemmottelemaan sinua erinomaisella palvelullamme, myös tekemään vierailustasi ikimuistoisen. Vietä päiväsi rentoutuen uima-altaiden äärellä, syömällä missä tahansa omassa ravintolassamme, osallistumalla uima-altaan tai meren puolella oleviin vesiurheilulajeihin, viipymällä tyylikkäässä sviitissäsi, katsellen meren uskomatonta luonnonkauneutta yhdellä monista terasseista tai tutustu Yucatanin niemimaalla heidän kokeneen concierge-henkilökunnan avulla.

Real Club Resorts -osakkeiden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Real Club Resorts ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Real Club Resortsin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Real Club Resortsissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Real Club Resorts -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Real Club Resortsin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Real Club Resorts voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisia käsiin rahoja talletetaan luottamus huomioon hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.