Kuva Pierre & Vacances Belle Plagne les Constellationsista
Kuva Pierre & Vacances Belle Plagne les Constellationsista
Kuva Pierre & Vacances Belle Plagne les Constellationsista
Kuva Pierre & Vacances Belle Plagne les Constellationsista
Kuva Pierre & Vacances Belle Plagne les Constellationsista

Osoite: Residence Andromede, Macot la Plagne, Bellentre, 73210 Aime, Ranska
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako Pierre & Vacances Belle Plagne les Constellations -hotellin myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Matkailu ja vapaa-aika tarjoavat Pierre & Vacances Belle Plagne les Constellationsille vuonna Ranska. Lomakeskus sijaitsee keskeisellä paikalla Belle Plagnessa Paradiskin hiihtoalueen sydämessä. Se on kävelymatkan, ystävällinen, perheystävällinen urheilukeskus, joka sijaitsee pohjimmiltaan Savoyardin luonnollisessa ympäristössä.

Suuri puiset mökit, joissa on liuskekatokset, yhdistyvät täydellisesti maisemaan. Tämä ski-in, ski-out etelään päin oleva huoneisto ovat täysin varustettuja huoneistoja, joissa on parveke tai terassi.

Hotelli sijaitsee ihanteellisella paikalla ESF: n lähellä keinona, josta pääset helposti lukuisiin viihdealueisiin ja kauppoihin. Lähistöllä olevat ravintolat tarjoavat tarjouksia.

Levittivät joitain 2,050m: tä Savoien alueella, La Plagne on Tarentaisen laaksossa, ainutlaatuinen sivusto. Se on vilkas, perheystävällinen urheilu osa-aikaisen keinona. Lähtöpaikka Paradiski-hiihtoalueelle, jäätikölle ja lukuisille luontokohteille.

La Plagne- ja Paradiski-hiihtoalueilla on yli 400 km laskettelurinteitä. 3,000m: llä on kolme huippukokousta. Heli-hiihto, olympiabobsleigh track, lumi quads, mono-bob ja paljon muuta. Kuntokeskus. Lasten klubeja tai ESF-leikkikoulutusta.

Ostaminen Pierre & Vacances Belle Plagne les Constellationsin aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Pierre & Vacances Belle Plagne les Constellations ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Pierre & Vacances Belle Plagne les Constellationsin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Pierre & Vacances Belle Plagne les Constellationsissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Pierre & Vacances Belle Plagne les Constellations -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiokanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Pierre & Vacances Belle Plagne les Constellationsin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Pierre & Vacances Belle Plagne les Constellationsin käyttö voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat, jotka talletetaan FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.