Kuva Pestana Villasta
Kuva Pestana Villasta
Kuva Pestana Villasta
Kuva Pestana Villasta
Kuva Pestana Villasta

Osoite: Pestana Village, Estrada Monumental 194, Sao Martinho, 9000-098 Funchal, Madeira, Portugali
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.pestanavacationclub.com

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää kiinteistöjä myytävänä ja vuokralle Pestana Villagessa


Pestana Village sijaitsee erinomaisella paikalla, josta pääset helposti Funchalin kaupunkiin, Portugaliin. Vieraat löytävät valikoiman fantastisia ravintoloita sekä erilaisia ​​aktiviteetteja, joita voi nauttia lomalla, kuten Presidential Palace Gardenissa ja CR7 -museossa, joka on omistettu Cristiano Ronaldolle.

Ne, jotka etsivät osa-aikaisen Täältä löydät keinona, joka sijaitsee viiden hehtaarin maisemapuutarhassa. Lomakeskus on sisustettu perinteisellä Madeiran tyyliin pyrittäessä säilyttämään alueen historiallinen perintö. Paikan päällä sijaitsevat puutarhat tekevät erinomaisesta rentoutumisesta ja lomakeskuksesta upean valikoiman mukavuuksia neljän tähden huoneissa, joihin kuuluvat sisä- ja ulkouima-allas, ravintola, allasbaari ja sisäilma-alue. Asiakkaat voivat myös nauttia tilat viereisessä Pestana Miramar -hotellissa.

Majoitus koostuu useista studio-, yksi- ja kahden makuuhuoneen huoneistoista, joihin mahtuu kuusi henkilöä. Kaikissa huoneistoissa on parveke näköalalla puutarhaan tai uima-altaalle. Monia hygieniatuotteita tarjotaan ja että yksiköitä ylläpitää säännöllisesti taloudenhoito. Matkailu ja vapaa-aika Timeshare-välittäjät uskovat, että Pestana Village tarjoaa loistavan loma-investoinnin.

Pestanan kylätilat

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lastenallas, Pelihuone, Kuntoklubi, Pesula, Elävää viihdettä, Ravintola, Snackbaari, Uima-allas, Poreallas
Lähellä olevat palvelut
Kasino (lähistöllä), Kalastus (lähistöllä), Golf (5.0 mailia), Ruokakauppa (lähietäisyydellä), Lääkäripalvelut (lähellä), Squash (Läheiset)
Lentokenttä
Funchal / Santa Catarina - (12 mailia - 19 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) torstai, maanantai

Ostaminen Pestana Villagen osa-aikaista omaisuutta

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Pestana Village ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Pestana Villagessa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Pestana Villagessa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Pestana Village -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiokanavilla kanavien yläpuolella sekä online-mainonnassa pyrittäessä myymään aikaosuuksia Pestana Villagessa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Pestana Village voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat talletetaan luottamus huomioon hallinnassa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.