Kuva Pestana Viking Hotel
Kuva Pestana Viking Hotel
Kuva Pestana Viking Hotel
Kuva Pestana Viking Hotel
Kuva Pestana Viking Hotel

Osoite: Praia Senhora da Rocha, 8400-450 Porches, Portugali
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.pestana.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata Pestana Viking Hotel? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Pestana Viking -hotellin sijainti ei voisi olla parempi kuin osa-aikaisen on suoraan rannikolla, ja upeat näkymät merimaisemaan. Uima - allas on upea kylpylä lomakeskukseen, ja Matkailu ja vapaa-aika Timeshare välittäjät rakastavat rentoutua uima-altaalla viileällä juomalla päivän lämpöön.

Algarvessa on lauhkeita lämpötiloja ympäri vuoden, joten riippumatta siitä, milloin vierailet, voit osallistua ulkoiluun, kuten vaellukseen uskomattoman maaseudun kautta, käydä historiallisissa kaupungeissa ja uida rannalla. Niille, jotka ovat energisempiä, on mahdollisuus oppia purjelautailua ja surffata lähelle.

Portugali on kuuluisa merenelävistä, ja se olisi häpeä, ettet nauttinut runsaasta tuoreesta paikallisesta hinnasta, etenkin niin lähellä merta. Maamme viini-kohtaus on kasvussa, ja vinho verde, alueen erityinen herkku, täytyy kokeilla vähintään kerran vierailun aikana. Pestana Viking -hotellissa on hyvin hoidettuja puutarhoja, ainutlaatuisia näkymiä, ylellinen uima-allasalue ja upea aamiainen. Ei ole vaikea nähdä, miksi se on yksi Portugalin parhaimmista valinnoista!

Pestana Viking -hotellin mukavuudet

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Ranta, Lasten allas, Pelihuone, Kampaaja, Pesula, Hissi, Ravintola, Sauna, Snackbaari, Squash, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Veneily (9.0 mailia), Golf (6.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Ratsastus (2.0 mailia), Lääketieteelliset laitteet (2.0 mailia), Ostoskeskus (1.0 mailia)
Lentokenttä
Faro - (33 mailia - 53 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) lauantaina

Ostaminen Pestana Viking Hotel aikaosuuksia

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Pestana Viking Hotel ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Pestana Viking Hotel: n kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Pestana Viking -hotellissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Pestana Viking -hotellin myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä internet-mainontaa myytäessä aikaosuuksia Pestana Viking -hotellilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Pestana Viking Hotelia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin rahasuorituksiin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.