Kuva Pestana Alvor Beach Club
Kuva Pestana Alvor Beach Club
Kuva Pestana Alvor Beach Club
Kuva Pestana Alvor Beach Club
Kuva Pestana Alvor Beach Club

Osoite: Pestana Alvor Praia, Praia dos 3 Irmaos, Alvor, 8501-904, Portugali
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.pestanavacationclub.com/index.php/en/alg-resorts-en/pestanaabc-en

Oletko kiinnostunut Pestana Alvor Beach Clubin myynnistä ja vuokraamisesta? Soita myyntitiimillemme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Pestana Alvor Beach Club kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Pestana Alvor Beach Club Tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (Jotkut yksiköt, Ei mitään / Osittainen), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Autovuokraamo, Ranta, Kampaaja, Pesula, Elävää viihdettä, Leikkipaikka, Ravintola, Sauna, Snackbaari, Uima-allas, Tennis,
Lähellä olevat palvelut
(Lähellä), Casino (2.0 mailia), Kalastus (Läheiset), Golf (Läheiset), Lääketieteelliset laitteet (3.0 mailia), Laitesukellus (Läheiset), Ostoskeskus (3.0 mailia)
Lentokenttä
Faro - (48 mailia - 77 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) lauantai, sunnuntai

Nauti kodin kokemuksesta Pestana Alvor Beach Clubissa

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Pestana Alvor Beach Club, sinulle taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Pestana Alvor Beach Club ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Pestana Alvor Beach Clubin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Pestana Alvor Beach Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Pestana Alvor Beach Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuuksia Pestana Alvor Beach Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Pestana Alvor Beach Clubia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettujen varojen FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.