Kuva yrityksestä Parque Del Sol Beach Club, Tenerife
Kuva yrityksestä Parque Del Sol Beach Club, Tenerife
Kuva yrityksestä Parque Del Sol Beach Club, Tenerife
Kuva yrityksestä Parque Del Sol Beach Club, Tenerife
Kuva yrityksestä Parque Del Sol Beach Club, Tenerife

Osoite: Playa Fanabe, Costa Adeje, 38660 Adeje, Teneriffa, Kanariansaaret, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111

Napsauta tätä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Parque del Sol Beach Clubilla Teneriffalla


Espanja on yksi Britannian suosituimmista lomakohteista runsaasti syitä: lämpötilat ovat miellyttäviä; ruoka on runsaasti ja herkullista; arkkitehtuuri on uskomatonta, ja rannat ovat monta. Tenerife tarjoaa parasta Espanjan, ainutlaatuisen tulivuoren saaren Afrikan rannikolla. Espanjalainen afrikkalainen kaltevuus, tämä on paikka, johon tulevat tietävät.

A osa-aikaisen Parque Del Sol on paras valinta typerille lomailijoille, jotka haluavat tehdä parhaansa paeta auringosta. Täysin varustetuissa huoneistoissa ja säännöllisessä puhdistuksessa, Matkailu ja vapaa-aika Timeshare välittäjät tietävät, että he eivät halua olla missään muualla. Lomakeskus on kävelyetäisyydellä kahdesta erinomaisesta rannasta ja runsaasta ravintolavalinnoista. Ne, jotka haluavat pysyä aterialla, ei tarvitse jättää huomiotta, vaikka Infinity Lounge palvelee herkullisia herkkuja.

Uima-allas on virkistävä nauha sininen käämitys perusteilla, sekä kaunis ja hauska, ja siinä on poreallas ja allasbaari. Tämä tarkoittaa sitä, että haluatko tutustua tähän upeaan saariin tai rentoutua perheesi kanssa, Parque Del Sol on katkennut.

Parque Del Sol Beach Club, Teneriffan tilat

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lastenallas, Kokoustilat, Kuntosali, Pelihuone, Päivittäistavarakauppa, Terveyskeskus, Pesula, Leikkikenttä, Ravintola, Sauna, Snackbaari, Uima-allas, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Lähellä olevat rannat, Veneily (lähistöllä), Kasino (1.0 mailia), Lastenhoito (Läheiset), Kalastus (lähistöllä), Golf (3.0 mailia), Kampaaja (Läheiset), Ratsastus (7.0 miles) , Sukellus (Läheiset), Ostoskeskus (Läheiset), Squash (Läheiset), Vesihiihto (Läheiset), Tuulen Surffaus (2.0 mailia),
Lentokenttä
Reina Sofia - (12 mailia - 19 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai, tiistai

Ostetaan Parque Del Sol Beach Club, Teneriffa aikaosuus

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Parque Del Sol Beach Club, Teneriffa ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Teneriffan Parque Del Sol Beach Clubiin, miksi et yrittäisi ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Parque Del Sol Beach Clubilla, Teneriffalla

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Teneriffan Parque Del Sol Beach Clubin kiinteistöjen myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä online-mainonta pyrittäessä myymään aikaosuuksia Teneriffan Parque Del Sol Beach Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Käyttämällä Parque Del Sol Beach Clubia Teneriffa voi olla turvassa tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä varoilla, jotka on talletettu rahaston hallinnoimalle tilille. FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.