Kuva Ona Village Cala DOr
Kuva Ona Village Cala DOr
Kuva Ona Village Cala DOr
Kuva Ona Village Cala DOr
Kuva Ona Village Cala DOr

Osoite: Ona Village Cala D'Or, Calle Voltor Esquina Calle La Bassa, 07660 Santanyí, Illes Balears, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.onahotels.com/es/apartahotel-village-cala-dor-mallorca/

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Ona Village Cala D'Orissa


Ona Village Cala D'or on paikka mennä, jos rakastat viettää aikaa rakkaitaan kauniissa ympäristössä, runsaasti nähdä ja tehdä kaikenikäisille. Mallorcalla ei ole merkkejä hidastumisesta ihana matkailukohde; Paikka mennä koko perheen löytää nautintoa ja jännittävää toimintaa. Espanjassa maine on hauska ja perheystävällinen, ja tämä maine on ansaittu ja rakennettu vuosikymmenten jälkeen Britanniassa vieraillessaan ja rakastumassa maan kanssa.

A osa-aikaisen Ona Villagessa Cala D'or seisoo sinut hyvällä paikalla, sillä lomakeskus on hyvät mahdollisuudet nauttia kaikesta, mitä alueella on tarjolla. Matkailu ja vapaa-aika Timeshare-välittäjät arvostavat myös altaan hyvin, erinomainen tapa jäähtyä päivän kuumasta tutkimisen jälkeen. Ystävällisellä henkilökunnalla ja perhe-ilmapiirillä on helppo nähdä, miksi ihmiset tulevat takaisin kerta toisensa jälkeen pysymään. Näkymä kustakin parvekkeesta on viihtyisä näköala, joka kiinnittää huomiota lujasti lomalle. Lähellä golfkenttiä ja venesatamaa sijaitseva lomakeskus tarjoaa helpon pääsyn suosikkiaktiviteetteihin Espanjassa. Et koskaan halua lähteä.

Ona Village Cala DOr Tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lastenallas, Kuntolaitteet, Vammaiset, Viihde, Sauna, Snackbaari, Uima-allas, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Lähellä olevat rannat, Lähellä olevat veneet, Kasinot (53.0 mailia), Kalastus (lähistöllä), Golf (5.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Ratsastus ), Squash (Läheiset), Tennis (lähietäisyydet), Surffaus (1.0 mailia),
Lentokenttä
Palma de Mallorca - (37 mailia - 59 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Ona Villen Cala DOr: n ostaminen aikaosuuksiin

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Ona Village Cala DOr ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Ona Village Cala DOr: n kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti osoitteessa Ona Village Cala DOr

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Ona Village Cala DOr -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavien yläpuolella sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuuksia Ona Village Cala DOr: n kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Ona Village Cala DOr: ia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettujen varojen FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.