Kuva yrityksestä Oasis Holiday Club
Kuva yrityksestä Oasis Holiday Club
Kuva yrityksestä Oasis Holiday Club
Kuva yrityksestä Oasis Holiday Club
Kuva yrityksestä Oasis Holiday Club
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: oasis-holiday.com

Kiinnostaako Oasis Holiday Clubin myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


Jäsenyyden kesto on vuoteen 2050 ja mahdollisuus jatkaa vuoteen 2060 asti. Vaihtojäsenyys Interval Internationalin kanssa. Toimitsijamies on LASC Corporate Service Ltd Hongkongissa. Hutchinson Trusteen kanssa tukena Thaimaan View Talay Holiday Resortin inventaario. Se on usean kohteen jäsenyys, jolla on oma vaihtojärjestelmä. Tärkeimmät lomakohteet ovat Thaimaassa ja Arabiemiirikunnissa.

http://oasis-holiday.com/curort https://www.oasisworlds.com/ru/world/all

Vaihtoehtoinen jäsenyys katsotaan hopeajäsenyydeksi, joka sisältää 3 %:n alennuksen retkistä, 500 $:n alennuksen aikaosuuden ostopäivityksistä, 5 lomaviikkoa ystäville, mahdollisuuden vaihtaa 500 lomakeskukseen ympäri maailmaa Oasis Exchangen kautta.

Vuosijäsenyys on kultaa 5% alennuksella retkistä, 1000 $:n alennus kaikista aikaosuuksien ostopäivityksistä, mahdollisuus jakaa viikko 3+4 päivään, mahdollisuus vaihtaa 1000 lomakeskukseen ympäri maailmaa Oasis Exchangen kautta.

Kahden viikon omistusoikeus on Platinum, 7 %:n alennus retkistä, 5 %:n alennus kaikista lomapäivityksistä, 5 %:n alennus SPAsta useissa lomakohteissa, ilmainen lastenvahti, 1000 $:n alennus aikaosuuksien ostopäivityksistä, 10 lomaviikkoa ystäville , mahdollisuus vaihtaa 2500 lomakeskukseen ympäri maailmaa Oasis Exchangen kautta.

Oasis Holiday Clubin aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Oasis Holiday Club ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Oasis Holiday Clubiin, miksi et yrittäisi ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Oasis Holiday Clubissa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Oasis Holiday Club -kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Oasis Holiday Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Oasis Holiday Clubin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu rahaston hallinnoimalle tilille. FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.