Kuva Holiday Inn Club Vacations Oak N 'Spruce Resort
Kuva Holiday Inn Club Vacations Oak N 'Spruce Resort
Kuva Holiday Inn Club Vacations Oak N 'Spruce Resort
Kuva Holiday Inn Club Vacations Oak N 'Spruce Resort
Kuva Holiday Inn Club Vacations Oak N 'Spruce Resort

Osoite: 190 Meadow St, Etelä-Lee, Massachusetts, MA 1260, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: corporate.orangelake.com

Kiinnostaako Holiday Inn Club Vacations Oak N 'Spruce Resort myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


lomaosakkeen Oak 'n Spruce Resort kauniissa Massachusettsissa, USA, on täydellinen paikka, jos haluat tehdä ostoksia, patikoida, käydä taidemuseoissa ja paljon muuta. Viehättävä paikka asua, se sijaitsee kaupungin vilskein ulkopuolella ja sitä ympäröivät Berkshire-vuoret ja vehreä vehreä. Tämä maalaismainen hotelli tarjoaa tilavaa majoitusta, joka koostuu yksi-, kaksi- ja kolmen makuuhuoneen huoneistoista, jotka sopivat kaikille matkustaville pareille suurille perheille, ja jokaisella on edelleen yksityisyytensä. Keittiössäsi on kaikki modernit mukavuudet, ja valitset yksiköihin kuuluu astianpesukone ja pesukone / kuivausrumpu, jolloin vierailustasi helpompaa.

Lähistöllä on kilometriä mailan upeista metsäpoluista Appalakkien reitillä. Bostonin sinfoniaorkesteri tekee kesäisin konsertteja ulkona Tanglewoodissa, joka on hyvä tutustua milloin tahansa vuoden aikana. Syksyllä voit seurata lehden upeita muuttuvia värejä koko viereisen kymmenen tuhannen metrin tila-metsässä tai vain majoittua paikan päällä minigolfille, kuntokeskukselle, cocktaileja, mini-elokuville ja paljon muuta. Matkailu ja vapaa-aika katsella aikaosuuksia Oak 'n Spruce Resort sekä kannattaa katsoa.

Holiday Inn Club Vacations - Oak N 'Spruce -hotellin mukavuudet

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (kaikki yksiköt), Astianpesukone (Jotkut yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt), Pesukone /
Lomakeskus
(Sisätiloissa / ulkona), Poreallas, Ulkouima-allas, Ulkouima-allas, Sauna, Snackbaari, Pelihuone,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (1.0 mailia), Laskettelu (10.0 mailia), Kalastus (5.0 mailia), Golf (3.0 mailia), Päivittäistavarakauppa (4.0 mailia), Kampaamo (3.0 mailia), Ratsastus (10.0 mailia), Järvi (5.0 mailia), ravintola (15.0 mailia), ostoskeskus (3.0 mailia), hiihtokoulu (3.0 mailia),
Lentokenttä
Albany, NY - (50 mailia - 80 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai, lauantai, sunnuntai

Ostaa Holiday Inn Club Vacations Oak N Spruce Resortin aikaosuuksia

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Holiday Inn Club Vacations Oak N 'Spruce Resort ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja Holiday Inn Club Vacations Oak N 'Spruce Resortin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Holiday Inn Club Vacationsissa Oak N 'Spruce Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Holiday Inn Club Vacations Oak N 'Spruce Resort -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiokanavilla sekä online-mainontaa myytäessä aikaosuuksia Holiday Inn Club Vacations Oak N 'Spruce Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Holiday Inn Club Vacations Oak N 'Spruce Resortia voi olla turvassa tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin rahasuorituksiin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.