Kuva Nostos Village
Kuva Nostos Village
Kuva Nostos Village
Kuva Nostos Village
Kuva Nostos Village

Osoite: Nostos Village (#2822), Tzaneria, Skiathos, Kreikka 37002
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.nostosselect.gr

Kiinnostaako vuokra-asunto Nostos Villagessa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Nostos Village kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Nostoksen kylän palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (Jotkut yksiköt), Keittiö (Jotkut yksiköt, Ei mitään / Osittainen),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Ranta, Veneily, Kalastus, Ravintola, Sukellus, Snackbaari, Uima-allas, Puhelin, Tennis, Vesihiihto, Surffaus,
Lähellä olevat palvelut
Ruokakauppa (lähistöllä), Lääkäripalvelut (3.0 mailia),
Lentokenttä
Skiathos - (3 mailia - 4 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) perjantaina, lauantaina, sunnuntaina

Nostos Villagen kotikokemuksen kotona

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Nostos Village, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Nostos Village ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Nostos Villagessa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Nostos Villagessa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Nostos Village -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuuksia Nostos Villagessa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Nostos Villagen avulla voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisessa kädessä rahaa, joka talletetaan luottamustilillä FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.