Kuva North Star Vacation Club
Kuva North Star Vacation Club
Kuva North Star Vacation Club
Kuva North Star Vacation Club
Kuva North Star Vacation Club

Osoite: 78 Weathervane Drive, Killington, VT, 5751, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.northstarinn.com

Kiinnostaako vuokra-asunto North Star Vacation Clubissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa North Star loma-klubi kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

North Star Vacation Club Tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (kaikki yksiköt), Astianpesukone (joissakin yksiköissä), Keittiö (joissakin yksiköissä, ei mitään / täysi), Mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Takka, Pelihuone, Pesula, Hissi, Ravintola, Sauna, Snackbaari, Uima-allas, Tennis,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (15.0 mailia), Ranta (7.0 mailia), Veneily (7.0 mailia), Lastenhoito (lähistöllä), Kokoustilat (2.0 mailia), Maastohiihto (lähistöllä), Laskettelu (3.0 mailia), Kalastus (1.0 (2.0 mailia), Järvi (1.0 mailia), Live-viihde (lähistöllä), Lääketieteelliset tilat (7.0), Golf (7.0 mailia), Ruokakauppa (15.0 mailia), Hiihtokoulu (15.0 mailia), Vesihiihto (2.0 mailia), Tuulen surffaus (7.0 mailia),
Lentokenttä
Burlington - (85 mailia - 136 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) sunnuntaina

Nauti North Star Vacation Club -kokemuksen kotoa

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten North Star Vacation Club, sinulle taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa North Star Vacation Club ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen North Star Vacation Clubin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti North Star Vacation Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus North Star Vacation Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia North Star Vacation Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä North Star Vacation Clubia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä talletettujen varojen kanssa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.