Kuva Marriott's Summit Watch
Kuva Marriott's Summit Watch
Kuva Marriott's Summit Watch
Kuva Marriott's Summit Watch
Kuva Marriott's Summit Watch

Osoite: 780 Main Street, PO Box 4109, Park City, UT 84060, Yhdysvallat
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.marriottvacationclub.com

Kiinnostaako Marriott's Summit Watchissa myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Ski-in ja ski-out osa-aikaisen Resort, Marriott's Summit Watch on ihanteellisella paikalla niille, jotka rakastavat viettää lomaa rinteillä. Park Cityssä sijaitsevassa Utahissa, joka saa keskimäärin 360 tuuman lumisateen joka vuosi, tämä on ihanteellinen paikka talvilomalle pääkaupunkien hälinästä. Huvilat ovat tilavia ja hyvin varustettuja, ja ne tarjoavat viihtyisää ja lämmintä majoitusta koko perheelle jännittävän hiihto-, lumilautailu- tai muun talvitoiminnan päätyttyä.

Marriott's Summit Watch -palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi, keittomahdollisuus, DVD tai VCR, takka
Lomakeskus
Lastenhoitopalvelu, Polkupyörän polkuja, Klubitalo, Harjoituskeskus - Varustettu, Päivittäistavarakauppa, Pesulapalvelut, Laskettelu, Hiihto - Laskettelu, Uima-allas - Sisätilat, Uima-allas - Ulkoilma, Pyörätuoliystävällinen, Poreallas Kylpylä
Lähellä olevat palvelut
Baari / Cocktail Lounge, Venevaja / Launching, Autonvuokraus, Päivähoito, Viihde - Elävä, Kalastus, Golf, Ratsastus, Järvi, Leikkikenttä, Racquetball, Ravintola, Purjehdus / Vuokrattavana, Sauna tai höyrysauna, Sukellus, Luistelu - , Hiihto - maastohiihto, tennis, vesihiihto
Lentokenttä
Salt Lake City / SLC30 Miles / 48 KM
Tarkista sisään / ulos
Perjantai, lauantai, sunnuntai

Marriottin huippukokouksen ostaminen aikaosuudella

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Marriott's Summit Watch ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet täysin iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Marriottin Summit Watch -palveluun, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Marriottin huippukokouksessa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Marriottin Summit Watch -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeviewilla ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä online-mainonnalla pyritään myymään aikaosakkeita Marriott's Summit Watchin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Marriottin Summit Watch -palvelun käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiinsä hallinnoimaan luottamustiliin talletettuihin rahoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.