Kuva yrityksestä Marbella Resort
Kuva yrityksestä Marbella Resort
Kuva yrityksestä Marbella Resort
Kuva yrityksestä Marbella Resort
Kuva yrityksestä Marbella Resort

Osoite: Kilometro 35 Camino Con-Con, Zapallar Puchuncavi
Marbella, CHILE
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokra-asuntoja Marbella Resortissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Marbella Resort kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Marbella Resort Palvelut

Yksikkötyöt
Matto (kaikki yksiköt), Keittiö (Jotkut yksiköt, Ei mitään / minikeittiö), Puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Ranta, Lastenhoito, Lastenallas, Kokoustilat, Kuntosali, Pelihuone, Golf (varusteet), Päivittäistavarakauppa, Kampaaja, Terveyskeskus (varusteet), Ratsastus (varuste) ), Hissi, Leikkikenttä, Ravintola, Sauna (Varusteluvarustus), Kylpylä (käytettävissä), Uima-allas, Tennis (käytettävissä olevat varusteet), Poreallas
Lähellä olevat palvelut
Järvi (Läheiset), Lääkäripalvelut (lähistöllä),
Lentokenttä
Santiago International - (119 mailia - 191 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti Marbella Resortin kotikokemuksesta

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Marbella Resort, olet taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Marbella Resort ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja Marbella Resort, miksi ei yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Marbellan lomakeskuksessa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Marbella Resort -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeviewilla ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä online-mainonnassa pyrkimyksiä myydä aikaosakkeita Marbellan lomakeskuksessa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Marbellan lomakeskuksen käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.