Kuva Mar Hotel Recife
Kuva Mar Hotel Recife
Kuva Mar Hotel Recife
Kuva Mar Hotel Recife
Kuva Mar Hotel Recife

Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.ponteshoteis.com.br

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata Mar Hotel Recife? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Mar Hotel Recife kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Mar Hotel Recife Tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lasten uima-allas, Kokoustilat, Kuntosali, Pelihuone, Päivittäistavarakauppa, Kampaaja, Vammaiset, Pesula (varuste), Hissi, Lääketieteelliset laitteet, Ravintola, Sauna,
Lähellä olevat palvelut
(Lähellä), Veneily (6.0 mailia), Laitesukellus (6.0 mailia), Ostoskeskus (lähistöllä), Snack-baari (lähistöllä)
Lentokenttä
Dos Guararapes International - (1 mailia - 1 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti Mar Hotel Recife -hotellin kodikokemuksesta

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Mar Hotel Recife, sinulla on taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoiselta, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Mar Hotel Recife ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet täysin iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnit Mar Hotel Recife, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Mar Hotel Recife

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Mar Hotel Recifen kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiokanavilla sekä verkkomainonnassa pyrittäessä myymään aikaosuudet Mar Hotel Recife -hotellin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Mar Hotel Recife voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat talletetaan luottamus huomioon hallinnassa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.