Kuva Mago Estate Hotel
Kuva Mago Estate Hotel
Kuva Mago Estate Hotel
Kuva Mago Estate Hotel
Kuva Mago Estate Hotel

Osoite: Po Box 247, Soufriere, SAINT LUCIA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.magohotel.com

Kiinnostaako kohteiden myynti ja vuokrasopimus Mago Estate Hotel? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Mago Estate Hotel kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Mago Estate -hotellin mukavuudet

Yksikkötyöt
Ilmastointi (Jotkut yksiköt), Keittiö (Jotkut yksiköt, Ei mitään / Osittainen), Mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä),
Lomakeskus
Uima-allas, Puhelin,
Lähellä olevat palvelut
Lähistöllä), Tennis (3.0 miles), Vesihiihto (lähietäisyydellä), Surffausmahdollisuus (lähietäisyydellä), Vesiskootteria (lähellä), Vesiurheilu (Lähistöllä),
Lentokenttä
Hewanorra International - Vigie - (20 mailia - 32 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai, lauantai, sunnuntai

Nauti kodista kotiin kokemuksesta Mago Estate -hotellissa

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Mago Estate Hotel, sinulla on taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoiselta, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Mago Estate Hotel ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet täysin iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Mago Estate Hotel: n kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Mago Estate -hotellissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Mago Estate Hotel -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla myytäessä osa-aikaisia ​​käyttöoikeuksia Mago Estate -hotellin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Mago Estate Hotel voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisia käsiin talletettuihin rahasuorituksiin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.