Kuva Little Switzerland
Kuva Little Switzerland
Kuva Little Switzerland
Kuva Little Switzerland
Kuva Little Switzerland
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako kohteiden myynti ja vuokrasopimus Little Switzerland? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Pikku Sveitsi kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI +0800 071 4674 XNUMX.

Little Switzerland Tilat

Yksikkötyöt
Takka (kaikki yksiköt), Takka - Yksikkö (joissakin yksiköissä), Keittiö (joissakin yksiköissä, ei mitään / täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Lastenhoitaja, Leikkikenttä, Ravintola, Uima-allas, Tennis,
Lähellä olevat palvelut
Veneily (9.0 mailia), Kalastus (10.0 mailia), Golf (25.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Ratsastus (lähistöllä), Lääketieteelliset laitteet (25.0 mailia), Vesihiihto (9.0 mailia)
Lentokenttä
Louis Botha / Durban - (217 mailia - 349 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti kotikokemuksesta Little Switzerlandissa

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä, kuten Little Switzerland, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoiselta, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Little Switzerland ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet täysin iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Little Switzerlandin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Pikku-Sveitsissä

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Little Switzerland -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiokanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä osa-aikaista käyttöoikeutta Little Switzerland -yrityksen kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Pieni Sveitsi voi olla turvallinen tietäen, että he ovat turvallisessa kädessä hallinnoimiensa luottamustilien talletuksissa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.