Kuva Maeva Le Palais de la Marine
Kuva Maeva Le Palais de la Marine
Kuva Maeva Le Palais de la Marine
Kuva Maeva Le Palais de la Marine
Kuva Maeva Le Palais de la Marine

Osoite: Quai Amiral Ponchardier, Villefranche sur Mer, 06230, Ranska
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.maeva.com

Kiinnostaako myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Maeva Le Palais de la Marine? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Maeva Le Palais de la Marine kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Maeva Le Palais de la Marine -palvelut

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraus, Hissi / Hissi,
Lähellä olevat palvelut
Ranta (Läheiset), Veneily (Läheiset), Casino (2.0 mailia), Murtomaahiihto (93.0 mailia), Laskettelu (93.0 mailia), Kalastus (lähistöllä), Golf (6.0 mailia), Päivittäistavarakauppa (Lähellä olevat huoneet), Pesula (lähistöllä), Lähellä olevat viihdetapahtumat (lähistöllä), Lääketieteellinen laitteisto (lähietäisyydellä), Leikkikenttäalue (lähietäisyydeksi) , Snackbaari (lähietäisyydet), Tennis (lähellä), Poreallas (lähellä), Surffausmahdollisuus (lähietäisyydet),
Lentokenttä
Nizza - (6 mailia - 9 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kotona kotoa kokemuksesta Maeva Le Palais de la Marine -hotellissa

Kun ostat lomaosakkeita kiinteistöissä, kuten Maeva Le Palais de la Marine, sinulle taataan vuotuinen poistuminen. Siitä tulee nopeasti kotisi kotona, joka tarjoaa ainutlaatuisen, rauhallisen tauon arjestasi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Maeva Le Palais de la Marine ennen ostamista

Tietysti haluamme, että olet täysin iloinen uudesta lomakodistasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaista sijoitusta Maeva Le Palais de la Marinen kanssa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käydä lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mitä sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa osto-oikeuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakeskuksen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti Maeva Le Palais de la Marinessa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Maeva Le Palais de la Marine -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyrkiessä myymään aikaosuuksia Maeva Le Palais de la Marinen kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Maeva Le Palais de la Marinen käyttäminen voi olla turvallinen tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahasumman kanssa, joka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.