Kuva Lapintaikasta
Kuva Lapintaikasta
Kuva Lapintaikasta
Kuva Lapintaikasta
Kuva Lapintaikasta

Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.lomarengas.fi/mokit/kolari-akaslompolo-lapintaika-c-2-830329

Kiinnostaako Lapintaikalla myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


Myyntipinta-aika Lapintaikalla löytyy Kolarin rauhalliselta alueelta, 40 km Äkäsjoelta pohjoiseen, Suomi. Tämä vuonna 1992 rakennettu hirsirakenteinen huoneisto koostuu olohuoneesta, erillisestä makuuhuoneesta parivuoteella, keittiöstä ja parvitilasta. Hirsimökissä on neljä sänkyä, sauna, täysin varusteltu keittiö sähkösuihku ja wc. Mukavuuksiin kuuluu televisio, CD- ja DVD-soitin. lomaosakkeen omistajat löytävät täältä helposti pääsyn hiihtoladuille, ravintolaan, kylpylään, ostosmahdollisuuksiin, rautatieasemalle ja pysäköintialueelle.

Kun ostat aikaosuuden kiinteistöistä, kuten Lapintaikasta, saat vuosittaisen pääsyn pois. Siitä tulee nopeasti kotisi kotoa käsin ja tarjoaa ainutlaatuisen, rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat läpi Matkailu ja vapaa-aika, saatat säästää mahdollisesti tuhansia puntia kehityshinnassa. Tarjoamme myös turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme aikaosuuksien jälleenmyyntiä ja myyntiä sekä Euroopan että Yhdistyneen kuningaskunnan hallituksen lainsäädäntöä.

Ostetaan Lapintaika aikaosuus

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Lapintaika ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Lapintaikalle, miksi et kokeilisi vuokraamista ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Lapintaikalla

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Lapintaikan kiinteistöjen myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio huippukanavilla sekä verkkomainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Lapintaikan kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Lapintaikan käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu rahaston hallinnoimalle tilille. FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.