Kuva La Boca Casa meressä
Kuva La Boca Casa meressä
Kuva La Boca Casa meressä
Kuva La Boca Casa meressä
Kuva La Boca Casa meressä

Osoite: 365 N. Ocean Blvd., Boca Raton, FL, 33432, Yhdysvallat
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.vriresorts.com

Haluatko myydä ja vuokrata kiinteistöjä La Boca Casassa meren rannalla? Soita myyntitiimillemme nyt numeroilla 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa La Boca Casa meren rannalla kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

La Boca Casa meren rannalla

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), astianpesukone (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Pesula, Uima-allas, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Rannat (lähistöllä), veneily (5.0 mailia), kalastus (lähistöllä), golf (lähistöllä), ruokakauppa (1.0 mailia), kuntosali (2.0 mailia), elävä viihde (1.0 mailia), lääketieteelliset palvelut (3.0 mailia), Racquetball (2.0 mailia), ravintola (lähistöllä), ostosalue (1.0 mailia), Squash (2.0 mailia), tennis (2.0 mailia),
Lentokenttä
Fort Lauderdale - (20 mailia - 32 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) lauantaina

Nauti kotoa kotoa kokemuksesta La Boca Casa -meressä

Kun ostat lomaosakkeita kiinteistöissä, kuten La Boca Casa meren rannalla, sinulle taataan vuosittain poistuminen. Siitä tulee nopeasti kotisi kotona, joka tarjoaa ainutlaatuisen, rauhallisen tauon arjestasi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra La Boca Casa meren rannalla ennen ostamista

Tietysti haluamme, että olet täysin iloinen uudesta lomakodistasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaista sijoitusta La Boca Casaan meren rannalla, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käydä lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mitä sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa osto-oikeuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakeskuksen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti La Boca Casassa meren rannalla

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus La Boca Casan myynnistä meren rannalla. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyrkiessä myymään aikaosuuksia La Boca Casa -meren rannalla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia La Boca Casa -sovelluksen käyttö meren rannalla voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahalla, joka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.