Kuva Kufri Holiday Resortista
Kuva Kufri Holiday Resortista
Kuva Kufri Holiday Resortista
Kuva Kufri Holiday Resortista
Kuva Kufri Holiday Resortista

Osoite: Kufri, Shimla, 171012, Intia
Lisätietoja: 01787 881111

Oletko kiinnostunut Kufri Holiday Resortin myynnistä ja vuokrauksesta? Soita myyntitiimillemme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Kufri Holiday Resort kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Kufrin lomakohde

Yksikkötyöt
Matto (kaikki yksiköt), takka - yksikkö (jotkut yksiköt), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autonvuokraus, Lastenhoito, Pesula, Leikkikenttä, Ravintola, Snackbaari,
Lähellä olevat palvelut
Laskettelu (28.0 mailia), Golf (12.0 mailia), Terveysklubi (lähistöllä), Lääkäriasemat (lähistöllä), Hiihtokoulu (28.0 mailia), Puhelin (lähistöllä),
Lentokenttä
Dehli International - (193 mailia - 310 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti kotikokemuksesta Kufri Holiday Resortissa

Kun ostat aikaosakkeita Kufri Holiday Resortin kaltaisissa kohteissa, sinulle taataan vuosittain pääsy. Siitä tulee nopeasti koti, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Kufri Holiday Resort ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja Kufri Holiday Resortiin, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Kufri Holiday Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Kufri Holiday Resort -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio huippukanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Kufri Holiday Resortilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Kufri Holiday Resortin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.