Kuva Hosteria Estancia la Calera
Kuva Hosteria Estancia la Calera
Kuva Hosteria Estancia la Calera
Kuva Hosteria Estancia la Calera
Kuva Hosteria Estancia la Calera

Osoite: Paraje Tres Arboles, Paísandun departementti, PAIS, URUGUAY
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.lacalera.com

Kiinnostaako vuokra-asunto Hosteria Estancia la Calera? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Hosteria Estancia la Calera kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Hosteria Estancia la Calera Tilat

Yksikkötyöt
Matto (joissakin yksiköissä), Takka - Yksikkö (joissakin yksiköissä), Keittiö (joissakin yksiköissä, ei mitään / täysi), Mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä)
Lomakeskus
Lastenallas, konferenssitilat (varusteet), kalastus, pelihuone, liikuntarajoitteisille, ratsastus (varuste), pesula (varusteet), elävää viihdettä, leikkipaikka, uima-allas, puhelin,
Lähellä olevat palvelut
All Inclusive Resort (Valinnainen), Päivittäistavarakauppa (4.0 mailia), Lääketieteelliset laitteet (37.0 mailia), Ostoskeskus (37.0 mailia),
Lentokenttä
Carrasco International - (206 mailia - 331 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti kotona Hosteria Estancia la Calerasta

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä kuten Hosteria Estancia la Calera, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Hosteria Estancia la Calera ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Hosteria Estancia la Caleraa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Hosteria Estancia la Calerassa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Hosteria Estancia la Calera -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä internet-mainontaa myytäessä aikaosuuksia Hosteria Estancia la Caleralla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Hosteria Estancia la Caleraa voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettujen varojen FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.