Kuva yrityksestä Grand Luxxe Residence Club Riviera Maya
Kuva yrityksestä Grand Luxxe Residence Club Riviera Maya
Kuva yrityksestä Grand Luxxe Residence Club Riviera Maya
Kuva yrityksestä Grand Luxxe Residence Club Riviera Maya
Kuva yrityksestä Grand Luxxe Residence Club Riviera Maya

Osoite: Ctra. Liittovaltion Cancun-Playa del Carmen Km. 48, Riviera Maya, Playa del Carmen, Solidaridad, Quintana Roo 77710, Meksiko
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.vidanta.com/en/destinations/riviera-maya

Kiinnostaako Grand Luxxe Residence Club Riviera Mayan myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


Kun ostat osa-aikaisen, useimmat lomailijat etsivät ylellisyyden huippua. Travel and Leisure Groupin aikaosuuksien välittäjät uskovat, että sinun ei tarvitse etsiä kauempaa kuin Grand Luxxe Residence Club Riviera Maya. Tämä arvostettu hotelli ansaitsi äskettäin Five Diamond Award -palkinnon AAA:lta – organisaation vuosittain arvioimasta 32,000 0.5 hotellista, joista vain XNUMX % saavuttaa tämän standardin.

Hotelli on vain yksi pieni osa tätä rönsyilevää lomakeskusta, joka sijaitsee erinomaisella paikalla Riviera Mayan varrella Meksikossa. Omistajat voivat nauttia palveluista kaikissa hotelleissa, jotka ovat monipuolisia ja laaja-alaisia. Sinulla on pääsy vain jäsenille tarkoitettuun uima-altaaseen ja yksityiseen ranta-alueeseen. Tilavassa sviitissäsi on oma parveke tai terassi pulahdusaltaalla. Lisäksi tämä maailmanluokan aikaosuus tarjoaa valtavan valikoiman ravintoloita, jotka houkuttelevat sinua. Tutustu ranskalaisiin makuihin Azurissa, koe perinteisiä espanjalaisia ​​tapaksia Chiringuitossa, nauti voileipistä, hampurilaisista ja cocktaileista Balchessa, äläkä jää paitsi tuoreesta päivän saalista Blue Fishissä!

Suuressa kompleksissa on helppo liikkua, koska saatavilla on kohotettuja kävelyteitä ja golfkärryjä. Muista katsoa ainutlaatuisia lintuja ja matelijoita! Jokaisella uima-altaalla on erilainen kohtaus ja tunnelma, joten anna tunnelmasi viedä sinut minne tahansa. Wellness Center tarjoaa vesiterapiaa, joogaa ja pilatesta. Ja ikään kuin tämä ei olisi tarpeeksi, huoneistosi asettaa sinut ylellisyyteen muhkeiden kalusteineen ja tyylikkäineen.

Grand Luxxe Residence Club Riviera Maya: aikaosuusylellisyyttä parhaimmillaan.

Grand Luxxe Residence Club Riviera Mayan aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Grand Luxxe Residence Club Riviera Maya ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Grand Luxxe Residence Club Riviera Mayaan, miksi et yrittäisi vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Grand Luxxe Residence Club Riviera Mayassa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Grand Luxxe Residence Club Riviera Maya -kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä online-mainonta yrityksissä myydä aikaosuuksia Grand Luxxe Residence Club Riviera Mayan kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Grand Luxxe Residence Club Riviera Maya voi olla turvassa tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.