Kuva Grand Houseboat Vacation Clubista
Kuva Grand Houseboat Vacation Clubista
Kuva Grand Houseboat Vacation Clubista
Kuva Grand Houseboat Vacation Clubista
Kuva Grand Houseboat Vacation Clubista

Osoite: Evergreen Marina, reitti 4, laatikko 5122
Stigler, OK, 74462, Yhdysvallat
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako Grand Houseboat Vacation Clubissa myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Grand Houseboat -lomakeskus kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Grand Houseboat -lomakeskuksen palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Veneily, Kalastus, Järvi, Puhelin,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraus (35.0 mailia), Ranta (lähistöllä), Kasino (35.0 mailia), Golf (16.0 mailia), Ruokakauppa (2.0 mailia), Kampaamo (16.0 mailia), Ratsastus (26.0 mailia), Lääketieteelliset palvelut (20.0 mailia) , Ostosalue (35.0 km),
Lentokenttä
Tulsa International - (105 km - 168 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai, sunnuntai

Nauti kodikkaasta kokemuksesta Grand Houseboat Vacation Clubilla

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöistä, kuten Grand Houseboat Vacation Club, sinulle taataan vuotuinen pääsy. Siitä tulee nopeasti koti kotiisi, joka tarjoaa ainutlaatuisen, rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Grand Houseboat Vacation Club ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan todella iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen investoinnin Grand Houseboat Vacation Clubilla, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mihin investoit. Vuokraamisen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen tarpeisiisi sopivan lomakohteen.

Myynti ja jälleenmyynti Grand Houseboat Vacation Clubilla

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Grand Houseboat Vacation Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiossa huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyritään myymään aikaosuuksia Grand Houseboat Vacation Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Grand Houseboat Vacation Clubin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu hallinnointitilille FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.