Kuva Geo Groupista Jockey Clubissa
Kuva Geo Groupista Jockey Clubissa
Kuva Geo Groupista Jockey Clubissa
Kuva Geo Groupista Jockey Clubissa
Kuva Geo Groupista Jockey Clubissa

Osoite: 3700 Las Vegas Blvd. Etelä, Las Vegas, NV, 89109, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.geoholiday.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrataan Geo-ryhmässä The Jockey Clubissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Geokonserni Jockey Clubissa kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Geo-ryhmä Jockey Club -tilassa

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), astianpesukone (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Autovuokraus, liikuntarajoitteiset, vammaiset, Pesula, Hissi, Sauna, Uima-allas, Tenniskenttä, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Veneily (25.0 mailia), Casino (Läheiset), Lastenhoito (Läheiset), Maastohiihto (40.0 mailia), Laskettelu (40.0 mailia), Kalastus (25.0 mailia) (5.0 mailia), Järvi (25.0 mailia), Lääkäripalvelut (1.0 mailia), Ostoskeskus (lähistöllä),
Lentokenttä
Las Vegas - (4 mailia - 6 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) sunnuntaina

Nauti kotikokemuksesta kotona Geo-ryhmässä The Jockey Clubissa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Geo Group at The Jockey Clubissa, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Geo-ryhmä Jockey Clubissa ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Geo Groupin kanssa Jockey Clubissa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Geo Groupissa Jockey Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Geo Groupin myymisestä The Jockey Club -omistuksessa. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Geokonsernin kanssa The Jockey Clubissa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Geokonsernien käyttäminen Jockey Clubissa voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisessa kädessä rahasuorituksissa, jotka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.