Kuva Galleon Bay Club
Kuva Galleon Bay Club
Kuva Galleon Bay Club
Kuva Galleon Bay Club
Kuva Galleon Bay Club

Osoite: 4901 Laguna Blvd., Laguna Boulevard Capricornissa
South Padre Island, TX, 78597, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.galleonbayclub.com

Kiinnostaako vuokra-asunto Galleon Bay Club? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Galleon Bay Club kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI +0800 071 4674 XNUMX.

Galleon Bay Club -tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matti (kaikki yksiköt), astianpesukone (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, Full), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Veneily, Kalastus, Hissi, Uima-allas, Puhelin, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
(Lähellä), Kuntosali (lähellä), Golf (5.0 mailia), Ruokakauppa (lähietäisyydessä), Terveyskylpylä (lähietäisyydessä), Ratsastus (2.0 mailia) Lähellä), Ravintola (Läheiset), Tennis (Läheiset), Vesihiihto (1.0 mailia),
Lentokenttä
Harlingen - (42 mailia - 67 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kotikokemuksesta kotona Galleon Bay Clubissa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Galleon Bay Clubissa, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Galleon Bay Club ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Galleon Bay Clubin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Galleon Bay Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Galleon Bay Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavien yläpuolella sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuudet Galleon Bay Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Galleon Bay Clubin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä varojen hallinnoimassa luottamustilissä FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.