Kuva Es Puetosta
Kuva Es Puetosta
Kuva Es Puetosta
Kuva Es Puetosta
Kuva Es Puetosta

Osoite: Ctra. Es Canar s / n, 07840 Santa Eulalia del Rio, Ibiza, Baleaarit, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: apartamentos-es-pueto.business.site

Kiinnostaako Es Pueto Club Hotel myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


- osa-aikaisen Lomakeskus sijaitsee idyllisessä Santa Eulalian kylässä, josta on näkymät venesatamaan ja joka sijaitsee suoraan rantakadulla. Ibizan kaupunki on vain 9 mailin päässä, vilkasta yöelämää ja keskiaikaisia ​​linnoituksia.

Es Pueto sijaitsee lähellä ravintoloita, kauppoja ja viihdettä. Lomakeskus on vain viiden minuutin kävelymatkan päässä rannalta. Tilavat ja tyylikkäästi suunnitellut huoneistot ovat erinomaisesti kalustettuja. Useimmista huoneista on näkymät Välimerelle. Huoneistoissa on hyvin varustettu keittiö, puhelin, satelliittitelevisio, DVD-soitin, radio / CD-soitin, keskusilmastointi ja lämmitys. Kaikissa on kaksi kylpyhuonetta. Palveluihin kuuluu sauna, ulkouima-allas, pelihuone, kuntosali ja ravintola.

Es Pueton aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Es Pueto ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan todella iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Es Pueton kanssa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mihin investoit. Vuokraamisen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen tarpeisiisi sopivan lomakohteen.

Myynti ja jälleenmyynti Es Puetossa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Es Pueton kiinteistöjen myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiossa huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyritään myymään aikaosuuksia Es Pueton kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Es Pueton käyttö voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu hallinnoimalle luottotilille FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.