Kuva WimPen El Marques
Kuva WimPen El Marques
Kuva WimPen El Marques
Kuva WimPen El Marques
Kuva WimPen El Marques

Osoite: Calle las Rosas, Puerto de Santiago, Santiago del Teide, 38436 Kanariansaaret, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.wimpen.com

Napsauta tätä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä WimPen El Marquesissa


Wimpen El Marquesin houkutus on yhtä kuin Los Gigantesin, Teneriffan, hämmästyttävä kauneus. Omasta parvekkeellasi osa-aikaisen yksikkö, hemmottele upeita näkymiä La Gomera Island. Ihanaa Los Gigantesin sinisten ja harmaiden kallioiden tuntumassa. Katso yökerhojen ja kalastusalusten hypnoottista huojumista satamassa, jota sinisämeri vaivasi kevyesti. Lopuksi miellyttävät nestemäistä kuparipiirejä auringonlaskun aikaan ja nauttivat hiljaisuudesta, joka seuraa pimenevää varjoa ja päivän hidastumista.

Samaan aikaan yksi tai kahden makuuhuoneen huoneistosi sisällä ei ole rentoutumista. Kalustettu korkeimpien standardien mukaan, Matkailu ja vapaa-aika osa-aikaiset välittäjät voivat vakuuttaa tyydytyksesi tässä rauhallisessa lomakohteessa. Jokaisessa huoneessa on kahden hengen makuuhuone parivuoteella, ilmastointi, oleskelutila vuodesohvalla, satelliitti-tv ja DVD-soitin, Wi-Fi-yhteys, täysin varustettu keittiö ja suihkuhuone. Uusittu Wimpen El Marques -huoneissa on yksi kahden hengen makuuhuone, jossa on oma suihkuhuone ja yksi kahden hengen makuuhuone.

Voit pilaantua entisestään lomasi aikana virkistäytyä lämmitettyyn uima-altaaseen, jossa on turvallinen uimapaikka lapsille ja aurinkotuoleille. Ravintola ja allasbaari huolehtivat ruokavaliostasi. Et halua mitään!

WimPen El Marques Tilat

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lasten allas, Pelihuone, Live-viihde, Leikkikenttä, Ravintola, Snackbaari, Uima-allas, Puhelin,
Lähellä olevat palvelut
Lähellä olevat rannat, Veneily (lähistöllä), Kasino (17.0 mailia), Harjoitusvälineet (lähistöllä), Kalastus (lähistöllä), Golf (16.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä) (Lähellä), Squash (lähellä), Tennis (lähietäisyydessä), Vesiurheilu (lähietäisyydessä), Tuulen surffaus (17.0 mailia),
Lentokenttä
Reina Sofia - (27 mailia - 43 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) perjantai, tiistai

Ostaminen WimPen El Marquesin osa-aikaista käyttöoikeutta

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa WimPen El Marques ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet täysin iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen WimPen El Marquesin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin WimPen El Marquessa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus WimPen El Marques -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuudet WimPen El Marquesin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä WimPen El Marquesia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat, jotka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.