Kuva DVC @ Tenerife Sun Club
Kuva DVC @ Tenerife Sun Club
Kuva DVC @ Tenerife Sun Club
Kuva DVC @ Tenerife Sun Club
Kuva DVC @ Tenerife Sun Club

Osoite: PARQUE DON JOSE, COSTA DEL SILENCIO 38630
COSTA DEL SILENCIO, KANARIAN SAARET, ESPANJA
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrataan DVC @ Tenerife Sun Clubissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa DVC @ Tenerife Sun Club kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

DVC @ Tenerife Sun Club -palvelut

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, ruokakauppa, leikkipaikka, ravintola, uima-allas, puhelin, tennis,
Lähellä olevat palvelut
Ranta (1.0 mailia), Casino (9.0 mailia), Harjoitusvälineet (lähistöllä), Kalastus (1.0 mailia), Golf (7.0 mailia), Ratsastus (3.0 mailia) Sukellus (2.0 mailia), ostosalue (lähistöllä), vesihiihto (9.0 mailia),
Lentokenttä
- (999 mailia - 1607 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai, lauantai, tiistai

Nauti kotiin kotikokemuksesta DVC @ Tenerife Sun Clubissa

Kun ostamme aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten DVC @ Tenerife Sun Clubissa, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa DVC @ Tenerife Sun Club ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloisia uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnit DVC @ Tenerife Sun Clubiin, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti DVC @ Tenerife Sun Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus DVC @ Tenerife Sun Club -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavien yläosassa sekä verkkomainonnan pyrkimyksissä myydä osa-aikaista käyttöoikeutta DVC @ Tenerife Sun Clubilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä DVC @ Tenerife Sun Clubia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettujen varojen kanssa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.