Kuva DVC @ Island Village Club
Kuva DVC @ Island Village Club
Kuva DVC @ Island Village Club
Kuva DVC @ Island Village Club
Kuva DVC @ Island Village Club

Osoite: AVENIDA ITÄVALTA, SAN EUGENIO ALTO
38660 ADEJE
TENERIFE, KANARIAN SAARET, ESPANJA
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako kohteen myynti ja vuokraus DVC @ Island Village Clubilla? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa DVC @ Island Village Club kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

DVC @ Island Village Club -tilat

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Poreallas (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lastenhoito, Ruokakauppa, Leikkikenttä, Ravintola, Snackbaari, Uima-allas, Puhelin,
Lähellä olevat palvelut
(1.0 mailia), Veneily (1.0 mailia), Casino (1.0 mailia), Kalastus (1.0 mailia), Golf (2.0 mailia), Pesula (Lähellä), Squash (lähellä), Tennis (lähellä), Vesihiihto (1.0 mailia),
Lentokenttä
- (999 mailia - 1607 km)
Tarkista sisään / ulos
Torstai, perjantai, tiistai

Nauti DVC @ Island Village Clubin kotikokemuksesta

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten DVC @ Island Village Clubissa, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa DVC @ Island Village Club ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloisia uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen DVC @ Island Village Clubin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti DVC @ Island Village Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus DVC @ Island Village Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla ylhäällä kanavilla sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuuksia DVC @ Island Village Clubilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä DVC @ Island Village Clubia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat, jotka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.