Kuva Dunes Hotel & Beach Resort
Kuva Dunes Hotel & Beach Resort
Kuva Dunes Hotel & Beach Resort
Kuva Dunes Hotel & Beach Resort
Kuva Dunes Hotel & Beach Resort

Osoite: Calle Campo Elias, toimiala El Pueblito
Valle de Pedro González
Porlamar, NESP, 6310, VENEZUELA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.dunesmargarita.com

Kiinnostaako Dunes Hotel & Beach Resort myytävänä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Dunes Hotel & Beach Resort kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI +0800 071 4674 XNUMX.

Dunes Hotel & Beach Resort Palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Autovuokraamo, Ranta, Lastenhoito, Lastenallas, Kokoustilat, Kuntosali (varusteet), Pelihuone, Päivittäistavarakauppa, Pesula, Elävää viihdettä, Lääketieteelliset tilat, Leikkikenttä, Ravintola, Sauna, Snackbaari, Uima-allas, ,
Lähellä olevat palvelut
All Inclusive Resort (Valinnainen), Casino (22.0 mailia), Golf (lähistöllä), Ostoskeskus (6.0 mailia),
Lentokenttä
Caribe International Santiago Marino - (28 mailia - 45 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti Dunes Hotel & Beach Resortin kotikokemuksesta

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Dunes Hotel & Beach Resort, sinulla on taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Dunes Hotel & Beach Resort ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Dunes Hotel & Beach Resortin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Dunes Hotel & Beach Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Dunes Hotel & Beach Resort -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiokanavilla sekä verkkomainontaa, jolla pyritään myymään aikaosuuksia Dunes Hotel & Beach Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Dunes Hotel & Beach Resort voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat talletetaan luottamustilin hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.