Kuva Divi Southwinds Beach ja Racquet Club
Kuva Divi Southwinds Beach ja Racquet Club
Kuva Divi Southwinds Beach ja Racquet Club
Kuva Divi Southwinds Beach ja Racquet Club
Kuva Divi Southwinds Beach ja Racquet Club

Osoite: St. Lawrence Gap, Christ Church, Barbados, Karibia
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.diviresorts.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja Divat Southwinds Beach ja Racquet Club? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Divi Southwinds Beach Resort on Bridgetown, Barbados on antelias kohde. Täällä kauniit rannat vuorattu palmujen ovat runsaat. Elävä, värikäs ja vilkas festivaalit ovat runsaat. Suuri ruokailu-, viihde- ja ostosmahdollisuudet eivät koskaan loppu. Matkustajalle, joka haluaa kaiken, ei muuta osa-aikaisen Loma pääsee lähelle.

Nauti Karibian parhaimmista säästä kolmessa makeanveden uima-altaassa, joissa on uimapenkki, uima-altaan lounge ja aurinkosuojat. Rentoudu ravitsevista kauneushoidoista ja rentouttavasta hieronnasta päiväkylässä ja kampaamossa. Leikkiä lasten kanssa leikkikentillä ja Kids 'Clubilla tai ystävällinen tenniskenttä, jota seuraa kierros 9-reikäisellä ammattilaisillalla. Matkailu ja vapaa-aika Timeshare välittäjät suosittelevat jännittäviä vesiurheilumahdollisuuksia, kuten snorklausta, melontaa, purjelautailua, purjelautailua ja kalastusta. Wi-Fi on myös saatavilla, sekä kuntosali ja päivittäistavarakauppa.

Samoin Divi Southwinds Beach Resortissa ei ole säästöjä majoitusta varten. Huoneissa on kaikki sviitit, joissa on tilavat kerrokset ja nykyaikainen Karibian sisustus. Palvelut ovat korkealaatuisia ja sopivat erinomaisesti perheille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat lomallesi mukavimman. Näihin kuuluu ilmastointi, täydellinen keittiö, taulu-tv, oma kylpyhuone hiustenkuivaajalla ja viehättävä patio, jossa on uima-allas, puutarha tai merinäköala.

Divi Southwinds Ranta ja Racquet Club -tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä), puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Autovuokraamo, lastenallas, konferenssitilat, pelihuone, ruokakauppa, pesula, hissi, ravintola, uima-allas, tennis,
Lähellä olevat palvelut
(Lähellä olevat rannat), Kampaaja (Läheiset), Live-viihde (lähietäisyydellä), Lääketieteelliset laitteet (3.0 mailia), Laitesukellus (Läheiset), Ostoskeskus (lähistöllä)
Lentokenttä
Grantley Adams International - (7 mailia - 11 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) lauantaina

Ostaminen Divi Southwinds Beach ja Racquet Club aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Divi Southwinds Beach ja Racquet Club ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Divi Southwinds Beachin ja Racquet Clubin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Divi Southwinds Beach ja Racquet Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Divi Southwinds Beach- ja Racquet Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä osa-aikaista käyttöoikeutta Divi Southwinds Beachin ja Racquet Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Divi Southwinds Beach ja Racquet Club voivat olla turvallisia tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin varoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.