Photo of Turtle Cay Resort
Photo of Turtle Cay Resort
Photo of Turtle Cay Resort
Photo of Turtle Cay Resort
Photo of Turtle Cay Resort

Osoite: 600 Atlantic Avenue, Virginia Beach, 234513524,
Lisätietoja: 01787 881111

Interested in properties for sale and rent at Turtle Cay Resort? Call our sales team now on 0800 071 4674 or +44 (0)1787 881111.


Jos olet ikimuistoinen ajatus rantatiellä, vierailu Virginia Beach on välttämätön. Diamond Resorts Turtle Cay Resort on vain muutaman askeleen päässä tästä ainutlaatuisesta amerikkalaisesta asiasta, joka tarjoaa runsaasti nähtävää ja viihdettä. Lomakeskus on lähellä merta, joten voit olla varmoja uskomattomista näkymistä ja rentoa auringonlaskun kävelyretkiä rannalla. osa-aikaisen tässä tulee olemaan loistava sijoitus tuleviin vapaapäiviin, koska alueelle tulee vain toivottavaa ajan myötä. Virginia on charmia, joka on omia, eikä sitä löydy muualta.

Matkailu ja vapaa-aika Timeshare välittäjät rakastavat suuria altaita paikan päällä, jonka avulla voit rentoutua ja poissa lämpiminä tunteja, sekä erinomainen valikoima ravintoloita muutaman askeleen päässä keinona. Ulkouima-allas on katolla, ainutlaatuinen kokemus monille. Diamond Resorts Turtle Cay Resort on erinomainen valinta niille, joilla on lapsia, sillä lomakeskus vastaa heidän tarpeisiinsa ja haluaa.

Paikan päällä on myös upeita nähtävyyksiä: Atlantic Wildfowl Heritage Museum ja Virginia Aquarium ovat upeita hauska oppimiskokemus, ja Marine Science Center ja Ocean Breeze Waterpark ovat upeita valintoja päivisin. Sinua kannustetaan toimimaan kuin lapset tällä keinolla, ei odoteta hiljaa tai piilottaa jännitystäsi. Se on myös sinun lomasi!

Buying Turtle Cay Resort timeshare

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Rent Turtle Cay Resort before you buy

Of course, we want you to be absolutely delighted with your new holiday home. So before you make a long term investment with Turtle Cay Resort why not try renting first? This tends to be the most popular option as it gives you the chance to visit the resort and see exactly what you are investing into. After renting you can choose to buy the timeshare or simply rent another one until you find the perfect resort to fit your needs.

Selling and resale at Turtle Cay Resort

Travel & Leisure Group also specialise in selling timeshare and timeshare resales. We have years of experience selling Turtle Cay Resort property. So if you have Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja on Freeview and satellite television on top channels plus online advertising in efforts to sell timeshare with Turtle Cay Resort.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia using Turtle Cay Resort can be safe in the knowledge that they are in safe hands with monies deposited in a trust account administered by FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.