Kuva Diamond Club Maritima
Kuva Diamond Club Maritima
Kuva Diamond Club Maritima
Kuva Diamond Club Maritima
Kuva Diamond Club Maritima

Osoite: Calle Mirafondo 3, Puerto del Carmen, Lanzarote, 35510, Kanariansaaret
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.diamondclubmaritima.com

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää myyntikohteita ja vuokraa Diamond Club Maritima


Matkailu ja vapaa-aika aikaosuuksien välittäjät ovat innoissaan voidessaan tarjota tämän fantastisen yksityisomistuksen RCI Silver Crown -luokitellussa Diamond Club Maritiman lomakeskuksessa aurinkoisella Lanzaroten saarella Kanariansaarilla. Se on loistava kohde niille, jotka haluavat nauttia rentoutumisesta ja erinomaisista nähtävyyksistä. Se on myös lähellä Puerto del Carmenin sinilippurantoja ja Stripin viihdettä.

Se on täydellinen paikka tutkia niille, jotka etsivät jännittävää rantalomaa, sillä se on täynnä vesiurheilua ja aktiviteetteja. Niille, jotka haluavat nauttia paikallisesta ympäristöstä, matka Arrecifessa sijaitsevaan Castillo de San Joseen on loistava retki, sillä tämä on yksi pääkaupungin suosituimmista historiallisista kohteista.

Lomakeskus koostuu kaksikymmentäviisi yhden tai kahden makuuhuoneen osa-aikaisen Huoneistot ovat perheystävällisiä ja tyylikkäästi sisustettuja kaikilla moderneilla mukavuuksilla, kuten satelliittitelevisiolla, kattotuulettimella ja ilmavilla makuuhuoneilla. Yksiköissä on oma terassi, jolta on näköala hyvin hoidetulle uima-altaalle tai pieneen suljettuun puutarhaan. Uima-altaalla on myös snackbaari ja erityinen lasten alue.

Diamond Club Maritima Palvelut

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, täysi) Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Uima-allas Lastenallas Puhelin Autovuokraamo Snackbaari
Lähellä olevat palvelut
Ranta (Lähistöllä) Vesihiihto (Lähistöllä) Purjelautailu (Lähistöllä) Veneily (Lähistöllä) Kalastus (Lähistöllä) Golf (15.0 km) Ravintola (lähistöllä)
Lentokenttä
Arrecife - 6.0 km
Tarkista sisään / ulos
torstai

Diamond Club Maritiman aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Osta Diamond Club Maritima ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet täysin iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Diamond Club Maritiman kanssa miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Diamond Club Maritimassa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Diamond Club Maritima -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä Timeshare Diamond Club Maritiman kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Diamond Club Maritiman käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisessa kädessä rahaa, joka talletetaan luottamustilillä FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.