Kuva Crown Resorts Club Marbella
Kuva Crown Resorts Club Marbella
Kuva Crown Resorts Club Marbella
Kuva Crown Resorts Club Marbella
Kuva Crown Resorts Club Marbella

Osoite: Crown Resorts Club Marbella, Urbanizacion Sitio de Calahonda, Calle Monte Paraiso, 29650 Mijas-Costa, Malaga, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.crownresorts.com

Kiinnostaako Crown Resorts at Club Marbella myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Crown Resorts Marbellassa sijaitsee Calahondan rannikkokaupungissa Marbellan ja Fuengirolan välissä Etelä Espanjan Costa Del Sol. Hyvin kehittynyt pieni kaupunki tunnetaan maalaismainen tunnelma, vihreät alueet ja rauhallinen vibe. Kaupungissa on neljä golfkenttää, kolme kauppakeskusta, joissa on useita ravintoloita, pubeja ja supermarketteja. Calahondalla on myös oma satama ja rannikko, joten tarjolla on laaja valikoima vesiurheilulajeja, jonnekin auringossa tai jopa kalastus.

Matkailu ja vapaa-aika Uskovaa tämä moderni lomakeskus tarjoaa laajan valikoiman palveluita, joissa on yhteinen uima-allas, lämmitetty talvella ja jaettu terassi. Huoneistokompleksissa on valikoima lomaosakkeet Tarjolla on kahden makuuhuoneen huoneistoja, joissa on ajanmukainen kuntokeskus ja kylpylä paikan päällä. Muita lomakeskuksia löytyy myös sisäuima-allas, jossa on poreallas, saunat, squash-kenttä ja minigolf.

Crown Resorts Marbella tarjoaa myös laajan valikoiman baareja, ravintoloita ja kahviloita, joissa on internet-yhteyspisteitä. Siellä on myös lapsen klubi ja lasten leikkipaikka, jossa on paljon tekemistä koko perheelle ja hyvä paikka omistaa osa-aikaisen. Tarjolla on myös 24-tunnin vastaanotto-palvelu, huonepalvelu ja autonvuokraus retkipalvelusta, jos haluat päästä mukaan täydentämään paikan päällä tarjottavaa pysäköintitilaa.

Crown Resorts Club Marbellan tiloissa

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
(Varattavissa), Uima-allas (sisä- / ulkotiloissa), Puhelin, Silitysmahdollisuus, Autopaikoitus, Autovuokraamo, Pelihuone, Päivittäistavarakauppa, Kampaaja,
Lähellä olevat palvelut
(3.0 mailia), Golf (12.0 mailia), Ratsastus (3.0 mailia), Pesula (3.0 mailia), Lääketieteelliset laitteet (Läheiset), Ostoskeskus (lähistöllä), Tennis (lähietäisyydet), Vesihiihto (1.0 mailia), Tuulen surffaus (1.0 mailia)
Lentokenttä
Malaga - (24 mailia - 38 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) torstaina, perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina

Crown Resorts -ostojen ostaminen Club Marbellan aikaosuuksista

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Crown Resorts Club Marbellasta ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan todella iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Club Marbellan Crown Resortsin kanssa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mihin investoit. Vuokraamisen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen tarpeisiisi sopivan lomakohteen.

Myynti ja jälleenmyynti Crown Resortsissa Club Marbellassa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Crown Resorts -myynnistä Club Marbellassa. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyritään myymään aikaosuuksia Crown Resortsin kanssa Club Marbellassa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Crown Resortsin käyttäminen Club Marbellassa voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu hallinnoimalle luottotilille. FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.