Kuva Club Tisaya Golfista
Kuva Club Tisaya Golfista
Kuva Club Tisaya Golfista
Kuva Club Tisaya Golfista
Kuva Club Tisaya Golfista

Osoite: Avenida Tjaereborg 6, Campo de Golf
Maspalomas, KANARIAN SAARET, ESPANJA
Lisätietoja: 01787 881111

Haluatko myydä ja vuokrata kiinteistöjä Club Tisaya Golfissa? Soita myyntitiimillemme nyt numeroilla 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Club Tisaya Golf kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Club Tisayan golf-palvelut

Yksikkötyöt
Astianpesukone (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Pesula, Snackbaari, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
(Lähietäisyydellä), Kylpylä (lähietäisyydet), Ruokakauppa (lähietäisyydessä), Kuntosali (lähietäisyydet), Live-viihde (1.0 mailia) , Ostoskeskus (1.0 mailia), Squash (Läheiset), Tennis (Läheiset), Vesihiihto (2.0 mailia),
Lentokenttä
Gando Gran Canaria - (21 mailia - 33 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) sunnuntaina

Nauti kodin kokemuksesta Club Tisaya Golfissa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Club Tisaya Golfissa, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Rent Club Tisaya Golf ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Club Tisaya Golfin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Club Tisaya Golfissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Club Tisaya Golf -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuudet Club Tisaya Golfin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Club Tisaya Golfin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahasuoritusten talletuksessa luottamustilillä FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.