Valokuva Club Riza
Valokuva Club Riza
Valokuva Club Riza
Valokuva Club Riza
Valokuva Club Riza

Osoite: Qawra Bay, Qawra, SPB 08, MALTA
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako Club Riza myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Club Riza kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Club Riza -palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / minikeittiö / täysi), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Lasten allas, Pesula, Hissi, Ravintola, Snackbaari, Uima-allas (sisätiloissa / ulkona),
Lähellä olevat palvelut
Lähellä olevat uimarannat, Veneily (lähellä), Kasino (lähistöllä), Kuntosali (lähistöllä), Kalastus (lähistöllä), Golf (7.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Ratsastus (Lähellä), Lähellä olevat viihdealueet, Lähellä olevat uimarannat, Lähellä olevat vesihiihtoa (lähietäisyydet), Tuulen surffaus (lähietäisyydet),
Lentokenttä
Malta International - (13 mailia - 20 km)
Tarkista sisään / ulos
Torstai, perjantai, lauantai, tiistai

Nauti kodin kokemuksesta Club Rizassa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Club Riza, sinulla on taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Rent Club Riza ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloisia uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Club Rizan kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Club Rizassa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Club Riza -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiot ylhäällä kanavilla sekä online-mainonta pyrittäessä myymään aikaosuudet Club Rizan kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Club Rizan käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisessa kädessä rahat, jotka on talletettu luottamustilille FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.