Kuva Club Plaza Huatulco
Kuva Club Plaza Huatulco
Kuva Club Plaza Huatulco
Kuva Club Plaza Huatulco
Kuva Club Plaza Huatulco

Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata Club Plaza Huatulco? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Club Plaza Huatulco kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Club Plaza Huatulco Tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), Puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Ruokakauppa, Hissi, Lääketieteelliset laitteet, Ravintola, Snackbaari, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
(Lähellä), Veneily (lähistöllä), Kalastus (lähistöllä), Golf (lähistöllä), Kampaaja (Läheiset), Ratsastus (1.0 mailia), Pesula (1.0 mailia) Sukellus (Läheiset), Ostoskeskus (lähistöllä), Tennis (1.0 mailia), Vesiurheilu (lähistöllä), Surffaus,
Lentokenttä
Huatulco International - (12 mailia - 19 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kotoa kotikokemuksesta Club Plaza Huatulcon alueella

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Club Plaza Huatulco, olet taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Club Plaza Huatulco ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet täysin iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Club Plaza Huatulcon kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Club Plaza Huatulcon alueella

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Club Plaza Huatulcon kiinteistöjen myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäältä kanavilla sekä online-mainos pyrittäessä myymään aikaosuudet Club Plaza Huatulcon kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Club Plaza Huatulcoa voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat, jotka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.