Kuva Club Oasis at Jimbaran Hills
Kuva Club Oasis at Jimbaran Hills
Kuva Club Oasis at Jimbaran Hills
Kuva Club Oasis at Jimbaran Hills
Kuva Club Oasis at Jimbaran Hills

Osoite: Banjar Kangin Ungasan, Nusa Dua
Bali, 80361, INDONESIA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.jimbaran-hills.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokraa Club Oasisista Jimbaran Hillsissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Club Oasis at Jimbaran Hills kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Club Oasis at Jimbaran Hills Palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraus (varuste), Lastenallas, Pesula, Elävää viihdettä, Ravintola, Snackbaari, Kylpylä, Uima-allas, Puhelin,
Lähellä olevat palvelut
Ranta (5.0 mailia), Kalastus (6.0 mailia), Golf (5.0 mailia), Lääkäripalvelut (lähistöllä), Laitesukellus (6.0 mailia), Ostoskeskus (5.0 mailia), Vesihiihto (6.0 mailia) ),
Lentokenttä
Ngurah Rai International - (6 mailia - 9 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kodin kokemuksesta Club Oasis Jimbaran Hillsissä

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Club Oasis Jimbaran Hillsissa, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoiselta, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Rentoudu Club Oasis Jimbaran Hillsissa ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnit Club Oasisin kanssa Jimbaran Hillsissa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Club Oasisissa Jimbaran Hillsissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Club Oasiksen myymisestä Jimbaran Hills -majoituspaikassa. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuudet Club Oasisin kanssa Jimbaran Hillsissa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Club Oasis -tapahtumaa Jimbaran Hillsissa voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettujen varojen FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.