Valokuva Club Norefjell
Valokuva Club Norefjell
Valokuva Club Norefjell
Valokuva Club Norefjell
Valokuva Club Norefjell

Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokraa Club Norefjellissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Club Norefjell kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Club Norefjell Palvelut

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), Takka - yksikkö (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt), astianpesukone (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Maastohiihto, laskettelu, hiihtokoulu,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (37.0 mailia), Veneily (6.0 mailia), Kalastus (6.0 mailia), Päivittäistavarakauppa (6.0 mailia), Ratsastus (6.0 mailia), Järvi (6.0 mailia), Lääketieteelliset laitteet (5.0 mailia ), Ravintola (Läheiset), Puhelin (Läheiset), Vesihiihto (6.0 mailia), Tuuli Surffaus (6.0 mailia)
Lentokenttä
Oslo - (60 mailia - 96 km)
Tarkista sisään / ulos
Sunnuntai

Nauti kotoa kotikokemuksesta Club Norefjellissa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Club Norefjellissa, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Rent Club Norefjell ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Club Norefjellin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Club Norefjellissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Club Norefjell -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiokanavilla sekä verkkomainonnassa pyrittäessä myymään aikaosuuksia Club Norefjellin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Club Norefjellin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisessa kädessä varoja, jotka on talletettu luottamustilille FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.