Kuva Club Maritimo Ronda III
Kuva Club Maritimo Ronda III
Kuva Club Maritimo Ronda III
Kuva Club Maritimo Ronda III
Kuva Club Maritimo Ronda III

Osoite: Paseo Maritimo, Los Boliches, 29640 Fuengirola, Malaga, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata Club Maritimo Ronda III? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Ota yksi askel Club Maritimo Ronda III: n ulkopuolella Espanjassa Fuengirolassa, ja jalat nauttivat hiekkarannasta, korvilleen, jotka ahdistavat aaltojen lempeästi. Kymmenen metrin päässä rannalla ei ole edes hyppyä, ohita ja hyppy etukortista, aurinkotuoleilla, aurinkovarjoilla ja loputtomilla vesiurheilutoiminnoilla, jotka vievät sinut nopeasti paratiisiin. Sen upealla paikalla on myös kävelymatkan päässä viehättävistä baareista, ravintoloista ja kaupoista alueella sekä vilkkaasta Fuengirolan satamasta. Se toimii tehokkaasti julkisen liikenteen avulla, jos päätät vierailla lähikaupungeissa ja kylissä.

Kuitenkin, Matkailu ja vapaa-aika aikaosuuden välittäjät uskovat, että se voi kestää jonkin aikaa ennen kuin päätät päästä eroon. Jokainen Club Maritimo Ronda III: n yhden makuuhuoneen huoneisto hypnotisoi kalustetulla terassilla, joka avautuu upeisiin merinäköihin. Päivitetyt osa-aikaisen huoneistot antavat rentouttavan panoraamanäkymät mahtavalle Costa del Solin rannikolle, joka ulottuu vaikuttavaan seitsemään kilometriin. Majoitustilat nukkuvat mukavasti neljällä ja niissä on oleskelu- ja ruokailutila, täysin varustettu keittiö ja oma kylpyhuone. Muut mukavuudet, jotka takaavat miellyttävän oleskelun, ovat yksityinen uima-allas, puutarha, maksullinen Wi-Fi-palvelu ja ilmainen pysäköintimahdollisuus.

Club Maritimo Ronda III Palvelut

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, täysi),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Ranta, Lastenallas, Kalastus, Pelihuone, Ruokakauppa, Pesula, Snackbaari, Uima-allas, Tennis, Surffaus,
Lähellä olevat palvelut
(Lähellä), Kuntosali (lähellä), Kasino (6.0 mailia), Kuntosali (lähistöllä), Golf (6.0 mailia) , Puhelin (Läheiset),
Lentokenttä
Malaga - (15 mailia - 24 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Ostaminen Club Maritimo Ronda III: n aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Rent Club Maritimo Ronda III ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Club Maritimo Ronda III: n kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Club Maritimo Rondassa III

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Club Maritimo Ronda III -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiokanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Club Maritimo Rondalla III.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Club Maritimo Ronda III voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin rahasuorituksiin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.