Kuva Club La Costan murtoluvuudesta
Kuva Club La Costan murtoluvuudesta
Kuva Club La Costan murtoluvuudesta
Kuva Club La Costan murtoluvuudesta
Kuva Club La Costan murtoluvuudesta

Osoite: CLC Estates, Athene House, 86 Broadway, Mill Hill, Lontoo NW7 3TD
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.clcestates.com

Napsauta tätä nähdäksesi lisää myynnissä olevia ja vuokrattavia kiinteistöjä Club La Costa Fractional Ownershipissa


Osittainen omistus on ei-perinteinen tyyppi osa-aikaisen omistus. Sen sijaan, että omistat kotisi lomakohteessa viikon tai kaksi, omistat siivun itse kiinteistöstä. Jokainen omistus on osoitettu tietylle lomakeskuksen tietylle huoneistolle, ja sille jaetaan prosenttiosuus omistuksesta, jonka saat, kun olet myynyt. Murtopisteiden jakaminen antaa sinulle enemmän joustavuutta, mikä tarkoittaa sitä, että hallitset lomasi paljon paremmin vuosittain. Et ole enää sidottu samaan loma -vuoteen vuodesta toiseen. Vuokrasuhteen päätyttyä kiinteistö myydään ja saat osan voitosta! Kanssa Club La Costa, sinulle on määrätty murto -osia, joita voit käyttää useissa eri salkuissa olevissa lomakohteissa.

Ei ole tarvetta käyttää vaihtoyhtiö pitää Interval International, RCI or 7Across CLC: n osittaisomistuksellasi voit käyttää erilaisia ​​lomakohteita laajassa CLC -salkussa. Matkailu- ja vapaa -ajan ryhmä Murtolukuomistus neuvottelijat voivat selittää sinulle yksityiskohtaisesti, miten se toimii, kuinka joustava se on ja kaikki tämän vakiintuneen aikaosuusmuodon edut.

Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Club La Costa murtolukumäärä kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Nauti kodin kokemuksesta Club La Costan murtoluvuudesta

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Club La Costan murtoluvuudessa, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Club La Costan murtoluku ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloisia uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Club La Costan murtolukuun, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Club La Costan murtoluvuudessa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Club La Costa Fractional Ownership -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavien yläpuolella sekä online-mainonnassa pyrittäessä myymään aikaosuuksia Club La Costan murtoluvulla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Club La Costan murtolukuun perustuvaa omistusta voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettujen varojen FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.