Kuva Clifford Water Lodges
Kuva Clifford Water Lodges
Kuva Clifford Water Lodges
Kuva Clifford Water Lodges
Kuva Clifford Water Lodges

Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asuntoja Clifford Water Lodges? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Clifford Water Lodges kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Clifford Water Lodges Tilat

Yksikkötyöt
Sähkölämmitys, astianpesukone, täysin varustettu keittiö, mikroaaltouuni, jääkaappi / pakastin, televisio, videonauhuri, musiikkikeskus, patio tai veranta, patio huonekalut, tupakointi, liinavaatteet sisältyvät, pyyhkeet sisältyvät, vauvansänkyjä ja syöttötuoleja vuokrattavissa.
Lomakeskus
Golfkenttä (maksullinen), Pesulapalvelu, Car Essential, Järvi.
Lähellä olevat palvelut
Ranta, Golfkenttä, Baari (t), Ravintola (t), Kauppa (t), Historialliset paikat, Kalastus, Vesiurheilu, Museo, Taidegalleria.
Lentokenttä
Newquay - 1 tunnin ajomatka
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti kotoa kokemuksesta Clifford Water Lodgesissa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Clifford Water Lodges, sinulla on taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Clifford Water Lodges ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Clifford Water Lodgesin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Clifford Water Lodgessa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Clifford Water Lodges -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäältä kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä osa-aikaista käyttöoikeutta Clifford Water Lodgesin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Clifford Water Lodgesia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin varoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.