Kuva Casas del Sol Hotelli Suites & Beach Resort
Kuva Casas del Sol Hotelli Suites & Beach Resort
Kuva Casas del Sol Hotelli Suites & Beach Resort
Kuva Casas del Sol Hotelli Suites & Beach Resort
Kuva Casas del Sol Hotelli Suites & Beach Resort

Osoite: Urbanizacion Playa El Angel, Distrito Maneiro
Pampatar, NESP, 6316, VENEZUELA
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako Casas del Sol Hotel Suites & Beach Resort myytäviä ja vuokrattavia kohteita? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Casas del Sol Hotelli Suites & Beach Resort kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Casas del Sol Hotel Suites & Ranta Resort Palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (Jotkut yksiköt, Ei mitään / Osittainen / minikeittiö), Mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Lasten allas, Snackbaari, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Lähellä olevat rannat, Casino (4.0 mailia), Live-viihde (lähietäisyydellä), Lääkäripalvelut (lähistöllä), Ravintola (lähistöllä), Ostoskeskus (2.0 mailia)
Lentokenttä
Caribe International Santiago Marino - (30 mailia - 48 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai lauantai

Nauti Casas del Sol Hotel Suites & Beach Resortista kotiin kokemuksesta

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä, kuten Casas del Sol Hotel Suites & Beach Resort, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Casas del Sol Hotel Suites & Beach Resort ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja Casas del Sol Hotel Suites & Beach Resortin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Casas del Sol Hotel Suites & Beach Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Casas del Sol Hotel Suites & Beach Resort -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja On Freeview ja satelliittitelevisio ylhäältä kanavilla sekä online-mainontaa pyrittäessä myymään aikaosuudet Casas del Sol Hotel Suites & Beach Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Casas del Sol Hotel Suites & Beach Resortilla voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat, jotka talletetaan FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.