Kuva yrityksestä Casa Marina Reef, kirjoittanut VRC
Kuva yrityksestä Casa Marina Reef, kirjoittanut VRC
Kuva yrityksestä Casa Marina Reef, kirjoittanut VRC
Kuva yrityksestä Casa Marina Reef, kirjoittanut VRC
Kuva yrityksestä Casa Marina Reef, kirjoittanut VRC

Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.amhsamarina.com

Kiinnostaako Casa Marina Reef by VRC:n myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Casa Marina Reef, VRC kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Casa Marina Reef by VRC Facilities

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Uima-allas, Tenniskenttä, Vesihiihto (käytettävissä olevat varusteet), Uima-allas, Vesiurheilu (käytettävissä olevat varusteet), Lastenhoito (varuste), Kampaaja, Pesula,
Lähellä olevat palvelut
All Inclusive Resort, Autovuokraamo (Läheiset Lähellä), Casino (Läheiset), Golf (Läheiset), Ostoskeskus (Läheiset),, *Pakollinen all-inclusive-maksu vaaditaan, ja lomakeskuksesta ja kaudesta riippuen voi kattaa ateriat, juomat, matkat, kuljetukset, lomakeskukset, lomakohteet, palvelut ja tilat.
Lentokenttä
Puerto Plata International - (5 mailia - 8 km)
Tarkista sisään / ulos
maanantai

Nauti kodinomaisesta kokemuksesta Casa Marina Reef by VRC:ssä

Kun ostat aikaosuuden kiinteistöistä, kuten Casa Marina Reef by VRC, sinulle taataan vuosittainen pääsy. Siitä tulee nopeasti kotisi kotoa käsin ja tarjoaa ainutlaatuisen, rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Casa Marina Reef VRC:ltä ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Casa Marina Reef by VRC:hen, miksi et yrittäisi ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Casa Marina Reef by VRC:ssä

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Casa Marina Reef by VRC -kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä online-mainonta pyrkiessään myymään VRC:n Casa Marina Reefin aikaosuuksia.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia VRC:n Casa Marina Reefin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu rahaston hallinnoimalle tilille. FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.