Kuva yrityksestä Buganvilias Resort Vacation Club
Kuva yrityksestä Buganvilias Resort Vacation Club
Kuva yrityksestä Buganvilias Resort Vacation Club
Kuva yrityksestä Buganvilias Resort Vacation Club
Kuva yrityksestä Buganvilias Resort Vacation Club

Osoite: Blvd. Francisco Medina Ascencio 999, Puerto Vallarta, Jalisco, Meksiko, Etelä-Amerikka
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.buganviliasclub.com

Kiinnostaako Buganvilias Resort Vacation Clubin myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


Buganvilias Resort Vacation Club sijaitsee viehättävällä paikalla Puerto Vallartassa, Meksikossa, ja se yhdistää saumattomasti liike-elämän ja vapaa-ajan. Tämä neljän tähden majoituspaikka sijaitsee rannan vieressä, mutta tarjoaa helpon pääsyn läheisen Vallartan keskustan viehätyskohteisiin. Hotellin suuria vapaamuotoisia uima-altaita ja uimabaareja ympäröivät vehreät puutarhat, joissa on runsaasti oleskelutilaa. Rentoutumista varten vieraile täyden palvelun kylpylässä. Hotellissa on myös kuntoklubi, höyrysauna ja sauna sekä neljä tenniskenttää ja useita ravintoloita. La Villita tarjoilee hyvää ruokaa rauhoittavien merinäkymien keskellä, kun taas Las Gaviotas on erikoistunut meksikolaiseen ruokaan ja fine diningiin.

Mutta Matkailu ja vapaa-aika aikaosuuksien välittäjät tietävät, että Buganvilias Resort Vacation Clubilla ei pelata kaikkea. Yrityskeskus, jossa on laaja kokoustila, on valmis auttamaan sinua työssä. Saatavilla on myös ilmainen Wi-Fi. Näin ollen neljäsataa seitsemänkymmentäkolme osa-aikaisen yksiköt tuovat mukavuutta pitkän päivän jälkeen. Näistä viehättävistä huoneista on näkymät uima-altaalle tai merelle, ja niissä on trooppinen sisustus, valkoiset stukkoseinät, vaaleat laattalattiat ja kirkkaat tekstiilit. Jokaisessa huoneessa on ilmastointi, taulu-tv kaapelikanavilla, minibaari, kahvinkeitin ja kylpyhuone ja suihku sekä hiustenkuivaaja. Joissakin mukavissa vuoteissa on myös ylelliset vuodevaatteet ja tyynyvalikoima.

Buganvilias Resort Vacation Clubin aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Buganvilias Resort Vacation Club ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Buganvilias Resort Vacation Clubiin, miksi et kokeilisi vuokrausta ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Buganvilias Resort Vacation Clubissa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Buganvilias Resort Vacation Club -kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Buganvilias Resort Vacation Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Buganvilias Resort Vacation Clubin käyttäminen voi olla turvassa tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu rahaston hallinnoimalle tilille. FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.