Kuva Bluegreen Vacations
Kuva Bluegreen Vacations
Kuva Bluegreen Vacations
Kuva Bluegreen Vacations
Kuva Bluegreen Vacations

Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.bluegreenowner.com

Oletko kiinnostunut Bluegreen Vacationsin myynnistä ja vuokraamisesta? Soita myyntitiimillemme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Bluegreen Vacationsin tarjoamat lomapisteet tarjoavat ostajille mahdollisuuden tehdä kertaluonteinen osto, jota voidaan soveltaa lomailuun itselleen, sukulaisille ja ystäville. Bluegreenin kautta käytettävissä olevat lomapisteet antavat jäsenelle mahdollisuuden valita useilla paikoilla sijaitsevissa lomakohteissaan USA mukaan lukien rannikkoalueet vuonna 2003 Florida, Etelä - Carolina ja saaret Havaiji.

Vieraat oleskelevat Bluegreen Vacations Resorts ja hotellit voivat odottaa majoitus on korkeatasoista kun teema ja aktiviteetit keinona heijastavat sijainnin onko se merenranta resorts in Florida tai kylpylä ja golf resorts Arizonassa. Bluegreen Vacations Resort -hotellin vieraille voit odottaa erilaisia ​​mukavuuksia, kuten aikuisten ja lasten allasta, porealtaita ja allasbaareja. Lomakeskuksen jäsenet, jotka oleskelevat täällä, löytävät myös huviloista monia mukavuuksia, joita voit odottaa tämän kaliiperipaketteja kuten omat parvekkeet täysin varustettu keittiö kaapelitelevisio, Wi-Fi ja jopa poreallas. Monet lomakohteet ovat pyörätuolilla Matkailu ja vapaa-aika Uskomme, että Bluegreen-lomakeskukset tarjoavat erinomaisen valinnan kaikille niille, jotka tarvitsevat erityisvaatimuksia, kuten nämä, vaikkakin ehdottaa soittamista ennen järjestelyjen tekemistä.

Bluegreenin lomakohteissa on myös monia mukavuuksia, jotka löytyvät lomakohteen läheisyyteen, kuten golf, elävää viihdettä, kasinoa, vesiurheilua, luontopolkuja ja ravintoloita, joten lomailijoiden on aina löydettävä jotain tekemistä. Täydelliset kuvaukset Bluegreenin lomakohteista ja palveluista löytyvät kautta Heidän sivusto.

Bluegreen Vacationsin jäsenet voivat lainata pisteitä seuraavan vuoden lomapisteistä, pankkien loma-pisteistä esimerkiksi vaihtoyhtiöiden kanssa RCI jolloin jäsenet voivat nauttia lomakohteista eri puolilla maailmaa ja jakaa jopa heidän pisteitänsä ystävien ja perheen kanssa.

Bluegreen-lomien ostaminen aikaosuudella

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Bluegreen-lomat ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Bluegreen Vacationsin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Bluegreenin lomilla

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Bluegreen Vacations -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla ylhäällä kanavilla sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuutta Bluegreenin lomilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Bluegreenin lomien käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä hallinnoimien luotettavien tilien talletuksissa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.