Kuva Bahia Blanca
Kuva Bahia Blanca
Kuva Bahia Blanca
Kuva Bahia Blanca
Kuva Bahia Blanca

Osoite: Apartamentos Bahia Blanca, Calle la Palma, 135130 Puerto Rico-Mogan, Las Palmas, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.bahiablanca.es

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää kiinteistöjä myytävänä ja vuokrata Bahia Blanca


Sijaitsee Puerto Ricon ja Amadoresin välillä osa-aikaisen Bahia Blanca, piilotettu jalokivi auringonpaistetta saaren kruunu Gran Canaria. Koska kukkulan lomakeskuksessa on upea näkymä asunnosta riippumatta, sekä kaikki laitteet, joita tarvitset lomallesi - nauti myös tervetuliaispaketista saapuessasi, joka sisältää tee- ja kahvinkeittomahdollisuuksia sekä tuoretta leipää. . Kiinteä köysirata on varustettu, mikä helpottaa majoitusta korkeammalla rinteellä. Tämä lomakeskus ei ole vain perheille sopiva, sillä se tarjoaa runsaasti hauskoja aktiviteetteja (mukaan lukien päivittäisen lapsen viihdyttimet lomakeskuksen henkilökunnalta ja kivääriammunta vanhemmille pojille ja tytöille), mutta myös romanttinen pakopaikka sinulle ja sille erityiselle henkilölle .

Tämä keinona todella antaa sinun tehdä niin paljon tai vähän kuin haluat - osallistua toimintaan, kuntokeskukseen ja ympäröiviin retkeilyreitteihin tai vain matkan tielle Amadoresin rauhallisille rannoille tai Puerto Ricon jännittävään yöelämään. Molemmat tarjoavat fantastisia ravintoloita, joissa on paikallisia erikoisruokia, tai voit majoittua lounaalla ja virvokkeilla yhdessä lukuisissa allasbaareissa. varten osa-aikaisen jälleenmyynti Bahia Blanca, valitse Matkailu ja vapaa-aika.

Bahia Blanca Tilat

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, minikeittiö / täysi) Pesukone / kuivausrumpu (joissakin yksiköissä) Astianpesukone (joissakin yksiköissä) Mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä)
Lomakeskus
Uima-allas Tenniskuntoilulaitteet Sauna Poreallas / poreallas Live-viihde Puhelin Autovuokraamo Ruokakaupat Pesularavintola
Lähellä olevat palvelut
Ranta (lähistöllä) vesihiihto (lähistöllä) purjelautailu (lähistöllä) laitesukellus (lähistöllä) veneily (lähistöllä) kalastus (lähistöllä) golf (11.0 km)
Lentokenttä
Las Palmas - 30.0 mailia / 48.0 km
Tarkista sisään / ulos
Lauantai, maanantai

Ostaminen Bahia Blanca aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Bahia Blanca ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Bahia Blancan kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Bahia Blancassa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Bahia Blancan kiinteistöjen myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainonnassa pyrittäessä myymään aikaosuudet Bahia Blancan kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Bahia Blancan käyttö voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahaa, joka talletetaan luottamustilillä FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.