Kuva Astonista Waikiki Banyonissa
Kuva Astonista Waikiki Banyonissa
Kuva Astonista Waikiki Banyonissa
Kuva Astonista Waikiki Banyonissa
Kuva Astonista Waikiki Banyonissa

Osoite: 201 Ohua Avenue, Honolulu, Oahu, HI, 96815, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.waikiki-banyan.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja Astonissa Waikiki Banyonissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Aston Waikiki Banyonissa kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Aston Waikiki Banyon -alueella

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Handicap-yksikkö, Pesula, Hissi, Leikkikenttä, Sauna, Uima-allas, Tenniskenttä, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Lähellä olevat rannat, Lähellä olevat rannat, Veneily (12.0 mailia), Kalastus (1.0 mailia), Golf (lähistöllä), Ruokakauppa (lähistöllä), Lääketieteellinen laitteisto (lähistöllä), Laitesukellus (12.0 mailia), Vesihiihto (12.0) (12.0 mailia),
Lentokenttä
- (0 mailia - 0 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti Waikiki Banyonin Astonin kotikokemuksesta

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Aston Waikiki Banyonissa, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Aston vuokraa Waikiki Banyonissa ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Astonin kanssa Waikiki Banyonissa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Astonissa Waikiki Banyonissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Astonin myymisestä Waikiki Banyonin kiinteistössä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäällä kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä osa-aikaista käyttöoikeutta Astonin kanssa Waikiki Banyonissa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Astonia Waikiki Banyonissa voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat, jotka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.