Kuva Apartamentos el Cano
Kuva Apartamentos el Cano
Kuva Apartamentos el Cano
Kuva Apartamentos el Cano
Kuva Apartamentos el Cano

Osoite: Urbanizacion Marina D tai Apartamentos, Playa Morro de Gos S / N
12594 Oropesa Del Mar
Castellon, ESPANJA
Lisätietoja: 01787 881111

Oletko kiinnostunut kiinteistöistä myytävänä ja vuokralle Apartamentos el Cano? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Apartamentos el Cano kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI +0800 071 4674 XNUMX.

Apartamentos el Cano Tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Autovuokraamo, Ranta, Veneily, Lastenallas, Kalastus, Päivittäistavarakauppa, Terveyskeskus, Pesula, Ravintola, Uima-allas (sisätiloissa / ulkona), Tennis,
Lähellä olevat palvelut
(7.0 mailia), vesihiihto (1.0 mailia), tuulen surffaus (1.0 mailia)
Lentokenttä
Valencia - (49 mailia - 78 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti Apartamentos el Canon kotikokemuksesta

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Apartamentos el Cano, sinulle taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Apartamentos el Cano ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkällä aikavälillä investointeja Apartamentos el Cano miksi ei yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Apartamentos el Canossa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Apartamentos el Canon kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiokanavilla sekä verkkomainontaa pyrittäessä myymään aikaosuudet Apartamentos el Canon kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Apartamentos el Cano voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisia käsiin talletettuihin varoihin luottamustilillä FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.